Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Amazon Prime Video geeft groen licht voor de psychologische thriller Wilderness

Het filmen begint volgend jaar en Wilderness zal in 2023 exclusief op Prime Video te zien zijn in meer dan 240 landen en gebieden.

De nieuwe psychologische thriller, is een UK Original serie, gebaseerd op de gelijknamige roman van Beverley Jones die wordt geschreven, gecreëerd en geproduceerd door Marnie Dickens. Uitvoerend producent is Elizabeth Kilgarriff en de serie wordt geproduceerd door Firebird Pictures voor Amazon Studios.

Het Britse koppel Liv en Will lijkt het allemaal te hebben: een rotsvast huwelijk, een glamoureus nieuw leven in New York duizenden kilometers van hun provinciale geboortestad en nog jong genoeg om het gevoel te hebben dat hun hele leven nog voor hen ligt. Tot Liv hoort over Will’s affaire. Een gebroken hart wordt snel gevolgd door een andere emotie: woede. Wraak is haar enige redding, en als Will een fantastische reis door de nationale parken van Amerika voorstelt om hun relatie een nieuwe start te geven, weet ze precies de juiste plek...

Wilderness is een verwrongen liefdesverhaal, waar een droomvakantie en een zogenaamd 'nog lang en gelukkig' snel verandert in een levende nachtmerrie.

Marnie Dickens (foto): "Wildernis is pure, onvervalste pret, waarin onze heldin Liv de dingen zegt waarvan je zou willen dat je ze zelf durfde te zeggen, de dingen doet waarover je alleen maar over kunt fantaseren en leeft volgens haar eigen, steeds buitenissige wordende regels. Ik ben verheugd om het Prime Video publiek mee te nemen op haar reis."


"Ik ben verheugd om Wilderness toe te voegen aan ons groeiend portfolio van premium UK Original scripted series," zegt Dan Grabiner, Head of UK Originals, Amazon Studios. "Het is een heerlijk verwrongen thriller, en Marnie Dickens en het getalenteerde team van Firebird Pictures zijn de perfecte combinatie om dit te realiseren."

Elizabeth Kilgarriff: "We zijn zo enthousiast om Marnie's aangrijpende en provocerende scripts tot leven te brengen met het fantastische team van Amazon. Beverley's briljante tot leven te brengen op het scherm; Wilderness vraagt hoe ver je zou gaan om wraak te nemen op de persoon die je hart heeft uitgerukt."
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03