Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
David & Georgia Tennant werken samen in nieuwe Peacock-serie Hide

David & Georgia Tennant werken samen in nieuwe Peacock-serie Hide

De Tennant's zullen ook dienen als uitvoerend producenten in deze Dr. Jekyll & Mr. Hyde adaptatie.
Het project is geschreven/uitvoerend geproduceerd door WGA Award-genomineerde showrunners Michele Fazekas en Tara Butters (Agent Carter) en geregisseerd/uitvoerend geproduceerd door Emmy-, BAFTA- en DGA-genomineerde regisseur Julie Anne Robinson .

In Hide, een verhaal van Jekyll & Hyde, stuit een in ongenade gevallen journalist (Tennant) op een verhaal dat zijn carrière nieuw leven zou kunnen inblazen. Maar hij komt er al snel achter dat hij iets heeft gezien wat hij niet had moeten zien, en nu het doelwit is van onbekende tegenstanders die er alles aan zullen doen om hem het zwijgen op te leggen. Op de vlucht, terwijl mensen om hem heen vermist worden of sterven, heeft een ernstig ongeluk een buitengewone bijwerking, en hij realiseert zich dat er monsters in de wereld zijn - en hij kan één van hen zijn.


David en Georgia Tennant

"Ik ben extatisch dat ik deze kans krijg om met zulke creatieve en getalenteerde individuen te werken", zei Robinson. "Het Jekyll and Hyde-verhaal is een klassieker en het is zo opwindend om met zulke briljante medewerkers een nieuwe en opwindende versie op het scherm te brengen."

"Een van mijn eerste banen was de rol van 'eerste politieagent' in een BBC-radiobewerking van 'Dr Jekyll and Mr Hyde'," zei David Tennant. “Ik heb het boek vele jaren geleden gelezen en ben al gefascineerd door dit personage zolang ik me kan herinneren. Dit verhaal volgt me al jaren en tikt lichtjes ongeduldig op mijn schouder. Toen Julie Anne Robinson me benaderde om te praten over het opnieuw bedenken van het verhaal voor de 21e eeuw, liet ik haar de zin niet afmaken. Ik kan niet blijer kunnen zijn om dit personage te spelen, dit verhaal te vertellen en naast Robinson met de magnifieke Fazekas en Butters en met de altijd briljante Georgia Tennant samen te werken."

David en Georgia Tennant speelden onlangs in de BBC-serie Staged, die een hele reeks prijzen en nominaties ontving. Doctor Who alum David Tennant's speelde recentelijk in series als Good Omens, Broadchurch, Des en Deadwater Fell.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten