Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW bestelt Nancy Drew spin-off Tom Swift

The CW bestelt Nancy Drew spin-off Tom Swift

Tom Swift heeft een directe seriebestelling ontvangen van The CW. De serie is besteld voor het 2021-22 televisie seizoen.
Er verscheen geen normale pilotaflevering van de spin-off. Het personage Tom Swift verscheen in een aflevering van de serie Nancy Drew. Het personage was te zien in de aflevering 'The Celestial Visitor' uit het tweede seizoen. The CW had wel een pilot script besteld. Nu heeft het net werk de volledige serie besteld. Het is nog niet bekend wanneer de serie precies in première gaat.

Tom Swift volgt de avonturen van een zwarte, homoseksuele miljardair-uitvinder die na de schokkende verdwijning van zijn vader in een wereld van sciencefiction-samenzwering en onverklaarbare verschijnselen wordt geduwd. Tom gaat op zoektocht om de waarheid te ontrafelen, waarbij hij het comfort van zijn gebruikelijke levensstijl achter zich moet laten. Tian Richards (The Quad) vervult de rol van Tom Swift. De serie is mede-bedacht door Melinda Hsu Taylor (Nancy Drew (2019)), Noga Landau (Nancy Drew (2019)) en Cameron Johnson (Empire).


Tian Richards
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten