Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The English Patient in productie bij BBC

The English Patient in productie bij BBC

Het boek The English Patient van Michael Ondaatje uit 1992 wordt door Emily Ballou (Traitors), Miramax Television en Paramount Television Studios bewerkt tot een serie.
Hoewel het al wel bekend is gemaakt dat BBC aan de serie werkt, bevindt het project zich nog wel in de vroege productiefase. The English Patient is een gezamenlijke productie van Miramax Television en Paramount Television Studios en is afkomstig van Emily Ballou (Traitors). De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Ondaatje. Miramax maakte in 1996 al een filmaanpassing, deze won onder andere de Oscar voor 'Best Picture'

Naar verluidt is het verhaal uit de serie een nieuwe interpretatie van het verhaal uit het boek en zal de serie ook geen remake van de eerder gemaakte film worden. De serie zal draaien om vier verschillende mensen die tijdens de Tweede Wereldoorlog in een Italiaanse villa worden samengebracht. Het boek draait om een onherkenbaar verbrande man, zijn Canadese legerverpleegster, een Sikh Britse sappeur en een Canadese dief. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

DAVE2804
DAVE2804 20 augustus 2021, 13:17
De film uit 1996 is schitterend en won terecht een Oscar voor Beste film. Serie kan best wat nog worden met een sterke cast.
Log in om een reactie achter te laten