Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Hulu bestelt Tell Me Lies

Hulu heeft Tell Me Lies, van Emma Roberts (American Horror Story), besteld. Grace Van Patten (Nine Perfect Strangers) vervult de hoofdrol.

Tell Me Lies volgt de relatie tussen Lucy Albright en Stephen DeMarco. Ze ontmoeten elkaar de universiteit. Hoewel hun relatie begint als een typische campusroman, raken ze al snel verstrikt in een verslavende situatie. De situatie verandert niet alleen hun leven, maar ook dat van iedereen om hen heen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boek van Carola Lovering.

Tell Me Lies heeft gelijk een seriebestelling ontvangen van Hulu. Grace Van Patten (Nine Perfect Strangers) gaat de hoofdrol vervullen in de nieuwe serie. Ze zal te zien zijn in de rol van Lucy Albright. Emma Roberts (American Horror Story) dient als uitvoerend producent.


Grace Van Patten
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:02
Jeff Davis, ontwikkelaar en uitvoerend producent van de MTV-serie Teen Wolf uit 2011, keert terug naar de franchise met nieuwe projecten bij Paramount+ als onderdeel van een algemene deal bij MTV Entertainment Studios.
Vandaag, 09:02
1
Ook in de week van 20 tot en met 26 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38 van 2021.
Vandaag, 07:02
Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Vrijdag, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Vrijdag, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Vrijdag, 13:02