Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon bestelt seriebewerking Anansi Boys

Amazon bestelt seriebewerking Anansi Boys

Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
Anansi Boys draait om Charlie Nancy. Wanneer zijn vader sterft, ontdekt Charlie dat zijn vader Anansi was: de misleidende god van de verhalen. De jongeman ontdekt dat hij ook nog een broer heeft. Zijn broer, Spider is vastbesloten om het leven van Charlie interessanter te maken. Daarbij wordt zijn leven ook gelijk een stuk gevaarlijker.

Anansi Boys is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman (The Sandman). "Anansi Boys ontstond rond 1996, vanuit een gesprek dat ik had met Lenny Henry over het schrijven van een verhaal dat divers was en deel uitmaakte van de cultuur waar we beiden van hielden." vertelt Gaiman. Daarnaast zegt hij in een persbericht dat de seriebewerking van Anansi Boys lang op zich heeft laten wachten. "Ik begon meer dan tien jaar geleden voor het eerst te werken met Endor en Red aan het maken ervan. We hadden Amazon Prime Video nodig om onze visie te omarmen"


Neil Gaiman

Hanelle M. Culpepper (Star Trek: Picard) gaat de pilot regisseren. Daarnaast gaan Jermain Julien (Grantchester) en Azhur Saleem (Doctor Who) ook afleveringen regisseren. In totaal zullen er zes afleveringen verschijnen. Anansi Boys zal exclusief te zien zijn bij Amazon Prime Video, het is alleen nog niet bekend wanneer de serie precies verschijnt. De opnames zullen later dit jaar starten in Schotland.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten