Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Final Girl Support Group wordt bewerkt tot serie

Het boek The Final Girl Support Group van Grady Hendrix wordt door Charlize Theron en Barbara en Andy Muschietti bewerkt tot serie.

The Final Girl Support Group is in productie voor HBO Max. De serie is afkomstig van Denver & Delilah Films van Charlize Theron (Hyperdrive (2019)) en Double Dream en Aperture Entertainment van Barbara en Andy Muschietti (Locke & Key). Andy Muschietti gaat de pilot regisseren. Theron, A.J. Dix, Beth Kono (Mindhunter), Andrew Haas (Living Biblically), de Muschietti’s en Irene Yeung zullen dienen als uitvoerend producenten.

The Final Girl Support Group is gebaseerd op het gelijknamige boek van Grady Hendrix. Het boek werd afgelopen 13 juli gepubliceerd. Het verhaal draait om een therapeutische steungroep, gevestigd in Los Angeles. De zes meiden uit de groep zijn de overlevenden van massamoordenaars. Verder zijn er nog niet veel details bekend.


Barbara en Andy Muschietti
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
20 jul 2021 18:43 -
Kan leuk worden. Ik heb toevallig nog niet zo heel lang geleden de film "The Final Girls" (uit 2015) gezien. Die is erg grappig en gaat over ongeveer hetzelfde.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Gisteren, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
zondag, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
zondag, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00