Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Final Girl Support Group wordt bewerkt tot serie

The Final Girl Support Group wordt bewerkt tot serie

Het boek The Final Girl Support Group van Grady Hendrix wordt door Charlize Theron en Barbara en Andy Muschietti bewerkt tot serie.
The Final Girl Support Group is in productie voor HBO Max. De serie is afkomstig van Denver & Delilah Films van Charlize Theron (Hyperdrive (2019)) en Double Dream en Aperture Entertainment van Barbara en Andy Muschietti (Locke & Key). Andy Muschietti gaat de pilot regisseren. Theron, A.J. Dix, Beth Kono (Mindhunter), Andrew Haas (Living Biblically), de Muschietti’s en Irene Yeung zullen dienen als uitvoerend producenten.

The Final Girl Support Group is gebaseerd op het gelijknamige boek van Grady Hendrix. Het boek werd afgelopen 13 juli gepubliceerd. Het verhaal draait om een therapeutische steungroep, gevestigd in Los Angeles. De zes meiden uit de groep zijn de overlevenden van massamoordenaars. Verder zijn er nog niet veel details bekend.


Barbara en Andy Muschietti
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 20 juli 2021, 18:43
Kan leuk worden. Ik heb toevallig nog niet zo heel lang geleden de film "The Final Girls" (uit 2015) gezien. Die is erg grappig en gaat over ongeveer hetzelfde.
Log in om een reactie achter te laten