Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Mammals van Jez Butterworth in productie bij Amazon

Mammals van Jez Butterworth in productie bij Amazon

Amazon Prime Video werkt aan een nieuwe serie, genaamd Mammals. Onder andere James Corden (Gavin & Stacey) vervult een hoofdrol.
Mammals is geschreven door Jez Butterworth (Britannia). Butterworth bedacht samen met James Richardson (Bulletproof) de serie. Stephanie Laing (Made for Love) heeft de afleveringen geregisseerd, er zullen zes afleveringen verschijnen. De opnames gaan eind deze maand van start.

Er is nog niet veel bekend over het plot van de serie, maar Butterworth zegt het volgende over de serie: "Een goed huwelijk is het meest magische wat er is. In een wereld van acht miljard mensen, heb je degene gevonden die jou begrijpt. Die je lichaam en ziel laat ontvlammen. Die je laat groeien en bloeien. Die je de vonk geeft, het vertrouwen om jezelf te worden. Je zult ook nooit seks hebben met iemand anders en dan zul je sterven, en voor altijd dood zijn."

De hoofdrollen zijn voor James Corden (Gavin & Stacey), Sally Hawkins (Little Britain), Melia Kreiling (Filthy Rich (US)), Colin Morgan (Humans), Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve) en Samuel Anderson (Witless).


James Corden
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten