Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Joel Marsh Garland speelt James Garretson in Peacock's gelimiteerde serie Joe Exotic

Joel Marsh Garland heeft zich aangesloten bij Joe Exotic (werktitel), Peacock 's gescripte gelimiteerde serie gebaseerd op de Wondery-podcast over het Tiger King- personage.
De gelimiteerde serie draait om Carole Baskin (Kate McKinnon, Saturday Night Live), een liefhebber van grote katten, die ontdekt dat Joe 'Exotic' Schreibvogel (John Cameron Mitchell, Shrill) zijn grote katten fokt en gebruikt voor winst. Ze wil zijn onderneming stopzetten en wakkert daarmee een snel escalerende rivaliteit aan. Maar Carole heeft zelf een bewogen verleden, en wanneer de klauwen tevoorschijn komen, zal Joe voor niets stoppen om te onthullen dat hij haar als hypocriet ziet. De resultaten blijken gevaarlijk.



Garland (Orange Is the New Black, foto) speelt James Garretson, een vriend van Joe's en mede-eigenaar van exotische dieren die FBI-informant wordt terwijl Joe's huurmoord plannen zich ontvouwen. Hij voegt zich bij een cast die ook bestaat uit Dennis Quaid als Rick Kirkham, Brian Van Holt als John Reinke, Nat Wolff als Travis Maldonado, Sam Keeley als John Finlay, Dean Winters als Jeff Lowe en Lex Mayson als Saff.


Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, de documentaire
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten