Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Class of ’09 nieuwe serie besteld door FX on Hulu

Maak je klaar om de toekomst in te gaan met een nieuwe spannende thriller die op weg is naar FX op Hulu.
FX heeft de gelimiteerde serie Class of '09 besteld , een spannende thriller die zich afspeelt in een nabije toekomst waar het Amerikaanse strafrechtsysteem is getransformeerd door kunstmatige intelligentie, zo werd vandaag aangekondigd door Gina Balian, President, Original Programmeren, FX. Geproduceerd door FX Productions, zal Class of '09 exclusief beschikbaar zijn op FX op Hulu.

In Class of '09 wordt een groep FBI-agenten gevolgd die in 2009 afstudeerden aan Quantico en werden herenigd na de dood van een wederzijdse vriend. De serie, die drie decennia beslaat en wordt verteld over drie met elkaar verweven tijdlijnen, onderzoekt de aard van gerechtigheid, menselijkheid en de keuzes die we maken die uiteindelijk ons ​​leven en onze erfenis bepalen.

Met Brian Tyree Henry (Atlanta, foto) en Kate Mara (A Teacher) in de hoofdrollen, is de serie van acht afleveringen van uitvoerend producent/schrijver Tom Rob Smith (The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, London Spy) en uitvoerend producenten Nina Jacobson en Brad Simpson (American Crime Story, Y: The Last Man, Pose). Nellie Reed (Y: The Last Man) is een producer.



"Class of '09 brengt een ongelooflijk team van artiesten samen die hebben bijgedragen aan verschillende van de meest onderscheidende en succesvolle series van FX, van American Crime Story en Pose tot Atlanta en A Teacher," zei Balian. “Met een verhaal van Tom Rob Smith, geproduceerd door Nina Jacobson en Brad Simpson en met in de hoofdrollen Brian Tyree Henry en Kate Mara, is Class of '09 klaar om de rechtsgang opnieuw uit te beelden in deze unieke en actuele thriller.”

Brian Tyree Henry speelt Tayo Miller, één van de meest briljante en onorthodoxe agenten die ooit bij het Bureau heeft gewerkt, een man die niet alleen zijn stempel wil drukken op de instelling, maar om het helemaal opnieuw te maken. Kate Mara (foto) speelt Amy Poet, een vrouw die zich nooit had voorgesteld om in de wereld van de wetshandhaving te stappen en zich in het middelpunt van haar meest cruciale moment van transformatie bevindt.



Wanneer de opnames van start gaan is niet bekend gemaakt. De serie zal naar verwachting in 2022 in première gaan.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten