Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Seriebewerking van Faster Pussycat, Kill! Kill! in de maak

Seriebewerking van Faster Pussycat, Kill! Kill! in de maak

AMC Studios en bigbaldhead, het productiebedrijf van Norman Reedus (The Walking Dead) werken aan een nieuwe serie, gebaseerd op de film Faster Pussycat, Kill! Kill!.
Het project is nog in de vroege fase, maar AMC Studios werkt samen met het productiebedrijf bigbaldhead van Norman Reedus (The Walking Dead) aan een nieuwe serie. Ze gaan de filmklassieker Faster Pussycat, Kill! Kill! van Russ Meyer bewerken tot een serie. De bewerking zal een eerbetoon brengen aan het origineel, maar zal dieper in gaan op bepaalde onderwerpen. Het verhaal draait om drie sterke vrouwelijke personages. Ze reizen door de woestijn en zijn uit op het grote geld.

De serie valt onder een tweejarige first-look-deal die Reedus met zijn bedrijf en AMC Studios sloot. Omdat de serie nog in de beginfase van de productie is zijn er nog niet zoveel details bekend. Reedus is in elk geval erg enthousiast over het project. "Ik kijk de film van Russ Meyer als sinds ik jong was, dan ging ik met mijn Faster Pussycat, Kill Kill! shirt naar school." zei hij over de zijn nieuwe project. Hij kijkt er naar uit om het verhaal in een modern jasje te steken. Reedus zal dienen als uitvoerend producent.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

DAVE2804
DAVE2804 27 mei 2021, 10:07
Filmklassieker? Ik heb echt nog nooit van deze film gehoord.
Mandy1966
Mandy1966 27 mei 2021, 10:37
Film uit 1965 die pas in 1997 te zien was in Nederland.

Haha, en omdat jij de film niet kent wil dat niet zeggen dat het geen klassieker is ;-)
renzoroy
renzoroy 27 mei 2021, 11:15
Een klassieker is het niet. Dat een film oud is, maakt het niet meteen een klassieker. In 1965 toen de film uitkwam, is die onwijs geflopt, maar heeft in de loop van de tijd wel cult status bereikt en krijgt nu op RT voornamelijk positieve reviews. Sowieso is het een exploitation film en die werden in die tijd meestal maar bescheiden uitgebracht.
Faceman
Faceman 27 mei 2021, 13:52
Benieuwd hoe close ze blijven aan Russ Meyer's werk in deze preutse tijden.
BlackBiker
BlackBiker 27 mei 2021, 19:38
Waarschijnlijk niet. Want ik kan me eigenlijk geen 2021 policor versie van een Russ Meyer film voorstellen. Het is natuurlijk wel feministisch, drie vrouwen die amok maken, maar de nieuwe actrices zullen vast niet voldoen aan de Meyer standaard qua maten, want seksistisch.
Voordeel voor de casting is al wel dat één van de oorspronkelijke actrices Japans bloed had. En dan kunnen ze één van de andere zwart of Mexicaans maken, dan klopt het 2021 plaatje tenminste.
Nee, ik denk dat we hier ons maar niet te veel van voor moeten stellen.

Dit is overigens geen klassieker te noemen. Hooguit een film met een cult aanhang. Maar een klassieker is bijvoorbeeld Ben Hur of The Godfather. Geen enkele Russ Meyer film is een klassieker ;-)
DAVE2804
DAVE2804 28 mei 2021, 13:55
Als je het hebt over filmklassiekers uit de jaren '60 dan denk ik meer aan 2001: A Space Odyssey, The Graduate, Once Upon a Time in the West, Bonnie and Clyde of zelfs The Sound of Music. Maar hier had ik echt nog nooit van gehoord. Quantin Tarantino waarschijnlijk wel :)
Log in om een reactie achter te laten