Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO Max bestelt Love and Death met Elizabeth Olsen

HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.

Love and Death draait om twee koppels die naar de kerk gaan en genieten van het gezinsleven in een kleine stad in Texas, totdat iemand een bijl oppakt. De serie is gebaseerd op het boek Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs van Joe Bob Briggs en op Love & Death In Silicon Prairie, Part I & II, een reeks artikelen uit de Texas Monthly.

Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) gaat de hoofdrol vervullen. Ze zal de rol vervullen van Candy Montgomery. De serie is geschreven door David E. Kelley (Big Little Lies) en Lesli Linka Glatter (Homeland) heeft de serie geregisseerd. Lionsgate Television is verantwoordelijk voor de productie. Nicole Kidman (Big Little Lies), Per Saari (Big Little Lies), Helen Verno (In a Child's Name), Matthew Tinker (Big Little Lies), Michael Klick (Homeland) en Texas Monthly dienen als uitvoerend producenten.


Elizabeth Olsen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00