Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Peacock bestelt Girl in the Woods

Peacock gaat de korte horrorfilm Girl in the Woods van Crypt TV bewerken tot serie. Het zal het regiedebuut van Krysten Ritter (Jessica Jones) zijn.

Girl in the Woods draait om Carrie, die ontsnapt is uit een mysterieuze, sekte-achtige kolonie die de wereld bewaakt tegen monsters en zich bevindt achter een geheime deur in het bos. De korte horrorfilm Girl in the Woods is het vervolg van de korte film van The Door in the Woods van Crypt TV. Peacock gaat deze nu dus bewerken tot serie. Het is nog niet bekend wanneer de serie bij Peacock in première gaat.

Er zijn acht afleveringen besteld. Krysten Ritter (Jessica Jones) zal de eerste vier afleveringen regisseren. Ritter vindt het pilot-script een van de meest opwindende die ze in handen heeft gekregen. Jacob Chase (film Come Play) zal de overige afleveringen regisseren. Er zullen in de serie andere acteurs te zien zijn, dan in de gelijknamige korte film.


Krysten Ritter
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
05 mei 2021 08:46 -
De twee kortfilms zijn best leuk. Ze zijn te zien op YouTube op het kanaal Crypt TV. Er zit wel serie potentie in, in die zin dat er meer over valt te willen weten dan in de twee filmpjes is te zien. Interessant!
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00