Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Arlington Road in de maak bij Paramount+

Arlington Road serie geïnspireerd door film bij Paramount+ van Mark Pellington en Seth Fisher.

De film-noir uit 1999 keert terug als televisieserie, het project bevindt zich in een vroeg ontwikkelingsstadium van filmregisseur Mark pellington. Seth Fisher (The Alienist), co-uitvoerend producent, schrijft de aanpassingen voor de televisieserie.

In de gelijknamige paranoïde thrillerfilm uit 1999 zijn Jeff Bridges, Tim Robbins, Joan Cusack en Hope Davis te zien. Ehren Kruger schreef het script, dat in 1996 de Nicholl Fellowship van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences won. De film vertelt het verhaal van een professor aan de George Washington University, een weduwe die vermoedt dat zijn nieuwe buren betrokken zijn bij terrorisme en geobsedeerd raakt door het verijdelen van hun plot. Bekijk hieronder een trailer.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
03 mei 2021 18:31 -
De film Arlington Road vond ik erg goed, maar ik begrijp niet waarom er tegenwoordig van alle succesvolle films ook een serie moet komen. Klein dingetje nog wat betreft het artikel: een man wiens vrouw is overleden noem je toch een weduwnaar i.p.v. weduwe?
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00