Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO Max werkt aan drie nieuwe series

HBO Max werkt aan drie nieuwe series

HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Kristin Davis (Bad Teacher) gaat de hoofdrol vervullen in de zwarte komedieserie Deeds. De serie is in productie bij HBO Max en is afkomstig van het productie bedrijf Calamity Jane van Ellen Pompeo (Grey's Anatomy). De serie is geschreven door Michael Davidoff (Saint George). Deeds draait om een wanhopige makelaar (Davis) die een steeds duisterder pad inslaat wanneer ze wordt gedwongen om samen te werken met een aan drugs verslaafd, sociopathisch jong stel.


Kristin Davis

HBO Max heeft ook een bestelling geplaatst voor de komedieserie Minx. Er zijn tien afleveringen besteld. De serie speelt zich af in het Los Angeles van de jaren 70 en draait om een jonge feministe die haar krachten bundelt met een uitgever om het eerste erotische tijdschrift voor vrouwen te creëren. Ellen Rapoport (Three Moons Over Milford) heeft Minx geschreven en zal dienen als showrunner. Ophelia Lovibond (Trying) en Jake Johnson (Stumptown) zullen de hoofdrollen vervullen. Daarnaast zullen Idara Victor (Shameless (US)), Jessica Lowe (Miracle Workers (2019)), Lennon Parham (Bless This Mess), Michael Angarano (This Is Us) en Oscar Montoya (Bless The Harts) te zien zijn.


Ophelia Lovibond

Er werd eerder als een documentaire gemaakt over schrijver Michael Peterson, de man die veroordeeld werd voor de moord op zijn vrouw Kathleen Peterson. Nu komt er ook een achtdelige gelimiteerde dramaserie, genaamd The Staircase. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) zal de hoofdrol vervullen van Michael Peterson. De serie is afkomstig van Antonio Campos (The Sinner) en Maggie Cohn (American Crime Story).


Colin Firth
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten