Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO Max werkt aan drie nieuwe series

HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.

Kristin Davis (Bad Teacher) gaat de hoofdrol vervullen in de zwarte komedieserie Deeds. De serie is in productie bij HBO Max en is afkomstig van het productie bedrijf Calamity Jane van Ellen Pompeo (Grey's Anatomy). De serie is geschreven door Michael Davidoff (Saint George). Deeds draait om een wanhopige makelaar (Davis) die een steeds duisterder pad inslaat wanneer ze wordt gedwongen om samen te werken met een aan drugs verslaafd, sociopathisch jong stel.


Kristin Davis

HBO Max heeft ook een bestelling geplaatst voor de komedieserie Minx. Er zijn tien afleveringen besteld. De serie speelt zich af in het Los Angeles van de jaren 70 en draait om een jonge feministe die haar krachten bundelt met een uitgever om het eerste erotische tijdschrift voor vrouwen te creëren. Ellen Rapoport (Three Moons Over Milford) heeft Minx geschreven en zal dienen als showrunner. Ophelia Lovibond (Trying) en Jake Johnson (Stumptown) zullen de hoofdrollen vervullen. Daarnaast zullen Idara Victor (Shameless (US)), Jessica Lowe (Miracle Workers (2019)), Lennon Parham (Bless This Mess), Michael Angarano (This Is Us) en Oscar Montoya (Bless The Harts) te zien zijn.


Ophelia Lovibond

Er werd eerder als een documentaire gemaakt over schrijver Michael Peterson, de man die veroordeeld werd voor de moord op zijn vrouw Kathleen Peterson. Nu komt er ook een achtdelige gelimiteerde dramaserie, genaamd The Staircase. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) zal de hoofdrol vervullen van Michael Peterson. De serie is afkomstig van Antonio Campos (The Sinner) en Maggie Cohn (American Crime Story).


Colin Firth
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00