Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Richard Dreyfuss gaat hoofdrol spelen in serie over de Amerikaanse stad Bozeman

Richard Dreyfuss gaat hoofdrol spelen in serie over de Amerikaanse stad Bozeman

Richard Dreyfuss (Shots Fired) werkt samen met historicus en scenarioschrijver Jerry K. Williams aan een nieuwe serie over de oprichting van de stad Bozeman in Montana.
Historicus en scenarioschrijver Jerry K. Williams heeft de serie bedacht en Richard Dreyfuss (Shots Fired) zal de hoofdrol spelen. Beide zullen ze verantwoordelijk zijn voor de productie en ontwikkeling van de serie, een historisch drama over de oprichting van de westerse stad Bozeman in Montana. De stad staat bekend om zijn nabijheid tot Yellowstone en rijke Amerikaanse geschiedenis.

Bozeman speelt zich af in 1859 en draait om de jonge boer John Bozeman en de revolverheld William McKenzie. De serie is gebaseerd op de eerste Amerikaanse goudkoorts in het hart van de Cherokee Nation. Ze vinden een ongerepte, prachtige vallei in het midden van Indian Country - een vallei waarvan John Bozeman gelooft dat hij die claimt en temt.


Richard Dreyfuss

Williams over de nieuwe serie: "Het is belangrijk voor Richard en mij dat de serie historisch accuraat is, niet alleen vanuit het oogpunt van Bozeman en McKenzie en de kolonisten die ze hielpen de vallei in te trekken, maar ook vanuit de inheemse volkeren die daar sinds onheuglijke tijden woonden en wiens manier van leven voor altijd zou veranderen."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 6 april 2021, 16:23
En mensen die graag wat over de toekomst van deze stad willen weten, raad ik de film Star Trek: First Contact aan. Vanuit een raketsilo bij Bozeman wordt immers het eerste warp ruimteschip gelanceerd door Cochrane ;-)
Log in om een reactie achter te laten