Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Richard Dreyfuss gaat hoofdrol spelen in serie over de Amerikaanse stad Bozeman

Richard Dreyfuss (Shots Fired) werkt samen met historicus en scenarioschrijver Jerry K. Williams aan een nieuwe serie over de oprichting van de stad Bozeman in Montana.

Historicus en scenarioschrijver Jerry K. Williams heeft de serie bedacht en Richard Dreyfuss (Shots Fired) zal de hoofdrol spelen. Beide zullen ze verantwoordelijk zijn voor de productie en ontwikkeling van de serie, een historisch drama over de oprichting van de westerse stad Bozeman in Montana. De stad staat bekend om zijn nabijheid tot Yellowstone en rijke Amerikaanse geschiedenis.

Bozeman speelt zich af in 1859 en draait om de jonge boer John Bozeman en de revolverheld William McKenzie. De serie is gebaseerd op de eerste Amerikaanse goudkoorts in het hart van de Cherokee Nation. Ze vinden een ongerepte, prachtige vallei in het midden van Indian Country - een vallei waarvan John Bozeman gelooft dat hij die claimt en temt.


Richard Dreyfuss

Williams over de nieuwe serie: "Het is belangrijk voor Richard en mij dat de serie historisch accuraat is, niet alleen vanuit het oogpunt van Bozeman en McKenzie en de kolonisten die ze hielpen de vallei in te trekken, maar ook vanuit de inheemse volkeren die daar sinds onheuglijke tijden woonden en wiens manier van leven voor altijd zou veranderen."
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
06 apr 2021 16:23 -
En mensen die graag wat over de toekomst van deze stad willen weten, raad ik de film Star Trek: First Contact aan. Vanuit een raketsilo bij Bozeman wordt immers het eerste warp ruimteschip gelanceerd door Cochrane ;-)
Reageer

Laatste nieuws

Apple TV+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van Ted Lasso bekend gemaakt, daarnaast is er een teaser uitgebracht van het nieuwe seizoen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De productie van de tweede Downton Abbey film is al van start. De film, waarin de originele cast zal terugkeren, wordt eind dit jaar verwacht.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Huss. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
2
Het vierde seizoen van Castlevania gaat in mei van start. Er zal geen vijfde seizoen van de animatieserie verschijnen bij Netflix, maar misschien wel een spin-off.
woensdag, 13:00