Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney+ bestelt National Treasure serie

Disney+ bestelt National Treasure serie

Disney+ heeft een serie besteld die gebaseerd is op de filmreeks National Treasure met Nicholas Cage. Het is nog niet bekend wie er in de serie gaan spelen.
In 2004 kwam de eerste National Treasure film uit en in 2007 verscheen de tweede film. Een derde film is nog in productie. Nu zal het verhaal binnenkort ook verteld worden in serie vorm. Er wordt namelijk al een tijdje gewerkt aan een National Treasure serie, maar nu heeft Disney+ groenlicht gegeven voor een eerste seizoen van tien afleveringen. Wanneer de serie precies verschijnt is nog niet bekend.

De serie zal zich focussen op de actuele kwesties van identiteit, gemeenschap, historisch auteurschap en patriottisme. Het verhaal wordt verteld vanuit het standpunt van Jess Morales, een twintigjarige dromer die met haar vriendengroep het avontuur aangaat om haar mysterieuze familiegeschiedenis bloot te leggen en verloren schatten terug te vinden. Anders dan in de films is het hoofdpersonage dus een jonge vrouw. Het is nog niet bekend wie er in de serie te zien zullen zijn.


Nicholas Cage
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten