Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS werkt aan drie nieuwe series

CBS werkt aan drie nieuwe series

CBS werkt ondanks de corona maatregelen hard door. Het netwerk werkt aan drie nieuwe series, waaronder een reboot van Everybody Hates Chris.
Het verhaal van komediant Chris Rock zal opnieuw verteld worden, maar dan door geanimeerde figuren. CBS werkt namelijk aan een geanimeerde reboot van Everybody Hates Chris uit 2005. De komedieserie is gebaseerd op de tienerjaren van de komediant. CBS Studios werkt ook aan een bewerking van het coming of age verhaal van Jamal Joseph, over het deel uitmaken van de Black Panther-beweging. De serie genaamd, Panther Baby, wordt verwacht te verschijnen bij Starz.

De derde serie waar aan gewerkt wordt is Shtisel, een Israëlische serie die voor het Amerikaanse publiek wordt aangepast. Shitsel draait om een ultra-progressieve achttienjarige jonge vrouw die binnenkort persoonlijke vrijheid zal hebben. Ze voelt zich aangetrokken tot een strikt orthodoxe jongeman. De aantrekkingskracht is zo sterk dat ze bereid is haar hele leven te om te gooien om bij hem te kunnen zijn. Het verhaal doet je misschien denken aan Romeo en Julia. Het is namelijk gebaseerd op dat verhaal, maar het is in een hedendaags jasje gestoken.


Jamal Joseph
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten