Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Seriebewerking The Last House Guest in productie bij Lewellen Pictures van Dakota en Elle Fanning

Seriebewerking The Last House Guest in productie bij Lewellen Pictures van Dakota en Elle Fanning

Dakota (The Alienist) en Elle Fanning (The Great) werken aan nieuwe misdaad, thrilleserie The Last House Guest onder een eerste-kijk deal met UTA en MRC.
De zussen Dakota (The Alienist) en Elle Fanning (The Great) zijn hun eigen productiebedrijf, genaamd Lewellen Pictures, gestart. Ze hebben met hun bedrijf een eerste-kijk deal gesloten met de bedrijven UTA en MRC. De eerste serie waar ze aan gaan werken onder deze deal is de misdaadserie The Last House Guest. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Megan Miranda.

Het verhaal draait om twee meisjes die een intieme vriendschap hebben. Ze worden verliefd op elkaars verschillen, die uiteindelijk leiden tot twijfel, verraad en tragedie. Sarah Walker (The Secrets She Keeps) gaat de serie schrijven, daarnaast zal ze dienen als uitvoerend producent.


Elle (links) en Dakota (rechts) Fanning

"Ons doel is om verhalen te vertellen, door middel van komedie en drama, die authentiek zijn voor de menselijke ervaring, en niet alleen vanuit ons eigen perspectief." zeiden de zussen Fanning in een statement over hun nieuwe bedrijf.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten