Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jason Ning en Uta Briesewitz bewerken War Arts Saga van Wesley Chu tot serie

Jason Ning en Uta Briesewitz bewerken War Arts Saga van Wesley Chu tot serie

Nog voordat de boeken zijn verschenen wordt er al gewerkt aan een seriebewerking van de fantasie verhalen over vechtkunst van Wesley Chu.
Original Film (The Boys) and Sony Pictures Television hebben de rechten bemachtigd van de aankomende War Arts Saga trilogie van bestseller auteur Wesley Chu. Zij mogen de boekenreeks aanpassen tot een serie. Het eerste boek wordt in 2022 verwacht, het derde en vierde boek zullen respectievelijk in 2023 en 2024 verschijnen.

War Arts Saga speelt zich af in een wereld waar vechtsporten magie zijn. Een grootmeester in de vechtsport neemt een verwende held die een onsterfelijke god-koning moet verslaan, om zo een eeuwenlange oorlog te beƫindigen, onder haar hoede.

Jason Ning (Lucifer) zal de serie gaan schrijven. Daarnaast zal hij dienen als uitvoerend producent en showrunner. Uta Briesewitz (Stranger Things) is aangewezen of de serie te regisseren, daarnaast zal zij net als Ning ook dienen als uitvoerend producent. Chu zal zelf ook betrokken zijn bij de serie, waarvan Sony Pictures Television verantwoordelijk is voor de productie.


Jason Ning
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten