Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Jason Ning en Uta Briesewitz bewerken War Arts Saga van Wesley Chu tot serie

Nog voordat de boeken zijn verschenen wordt er al gewerkt aan een seriebewerking van de fantasie verhalen over vechtkunst van Wesley Chu.

Original Film (The Boys) and Sony Pictures Television hebben de rechten bemachtigd van de aankomende War Arts Saga trilogie van bestseller auteur Wesley Chu. Zij mogen de boekenreeks aanpassen tot een serie. Het eerste boek wordt in 2022 verwacht, het derde en vierde boek zullen respectievelijk in 2023 en 2024 verschijnen.

War Arts Saga speelt zich af in een wereld waar vechtsporten magie zijn. Een grootmeester in de vechtsport neemt een verwende held die een onsterfelijke god-koning moet verslaan, om zo een eeuwenlange oorlog te beëindigen, onder haar hoede.

Jason Ning (Lucifer) zal de serie gaan schrijven. Daarnaast zal hij dienen als uitvoerend producent en showrunner. Uta Briesewitz (Stranger Things) is aangewezen of de serie te regisseren, daarnaast zal zij net als Ning ook dienen als uitvoerend producent. Chu zal zelf ook betrokken zijn bij de serie, waarvan Sony Pictures Television verantwoordelijk is voor de productie.


Jason Ning
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00