Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe komedieserie bij ABC

Nieuwe komedieserie bij ABC

De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
Naast Alec Mapa (Doom Patrol) maken ook Alec Baldwin en Kelsey Grammer (Frasier) deel uit van de nog titelloze komedie, geproduceerd door de Modern Family-producenten Chris Lloyd en Vali Chandrasekaran van Studio 20th Television, waar zij op dit moment onder contract staan.

De nieuwe serie van ABC, volgt Andre (Alec Mapa), Channing (Alec Baldwin) en London (Grammer). In hun twintiger jaren waren zij kamergenoten. Echter botsen hun ego's vaker wel dan niet, wat hen uiteindelijk ook uit elkaar dreef. Nu, decennia later, geven ze elkaar nog een kans in de hoop hun leven ten volle te leven.

Alec Mapa speelt Andre, een homoseksuele man met een zeer empathisch karakter. Wanneer de gemoederen verhit raken omdat Channing en London de vrede niet kunnen bewaren, is Andre er om de boel te sussen. Tegelijkertijd is Andre opzoek naar zowel romantisch als professioneel succes, wat tot nog toe niet heeft mogen baten.

De productie ligt in handen van 20th Television, onderdeel van Disney TV Studios. Naast Chris Lloyd en Vali Chandrasekaran dragen ook Jason Schrift, Matt DelPiano, Tom Russo, Adam Griffin en Jeff Morton bij aan de productie.


Alec Mapa
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten