Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Starz geeft groen licht aan Watergate dramaserie Gaslit

Julia Roberts en Sean Penn staan in de cast als hoofdrolspelers van de nieuwe Starz-drama Gaslit.

Hoewel de serie onderweg wel wat namen heeft verloren gaat de Watergate-drama Gaslit, gebaseerd op de podcast Slate's Slow Burn, toch door bij Starz. Het netwerk heeft een serie besteld met Roberts (Homecoming, foto L) en Penn (The First, foto R) in de hoofdrol. Maar Joel en Nash Edgerton die eerst in de serie zouden gaan spelen liggen eruit.Joel en Nash voegen zich daarbij bij Armie Hammer die zich ook uit het project heeft teruggetrokken. Het project dat al dateert uit februari 2020 zal nu worden geregisseerd door Matt Ross (Silicon Valley), Robbie Pickering (Mr. Robot) is en blijft showrunner.

De productie van de nieuwe anthologieserie zal later dit voorjaar van start gaan. Gaslit is een moderne kijk op Watergate en concentreert zich op de onvertelde verhalen en vergeten karakters uit het schandaal. Van Nixons stuntelige, opportunistische ondergeschikten tot de gestoorde over-ijveraars die hen hielpen bij de misdaden tot de tragische klokkenluiders die uiteindelijk de hele rotte onderneming zouden doen instorten.

Roberts speelt Martha Mitchell, een grote persoonlijkheid met een nog grotere mond. Martha is een bekende socialite uit Arkansan en vrouw van de trouwe procureur-generaal van Nixon, John Mitchell (Penn). Ondanks haar lidmaatschap van een partij, is ze de eerste die publiekelijk alarm slaat over de betrokkenheid van Nixon bij Watergate, waardoor zowel het presidentschap als haar persoonlijke leven uit elkaar vallen. Als procureur-generaal is Mitchell de meest vertrouwde adviseur en beste vriend van Nixon. Temperamentvol, gemeen en meedogenloos - maar hopeloos verliefd op zijn beroemde uitgesproken vrouw - zal hij worden gedwongen te kiezen tussen Martha en de president.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
04 mrt 2021 15:54 -
Klinkt interessant.
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1