Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paramount TV Studios maakt seriebewerking van Joe Hills Voluntary Committal

Paramount TV Studios maakt seriebewerking van Joe Hills Voluntary Committal

Er is bij Paramount TV Studios een serie in ontwikkeling naar het thriller verhaal Voluntary Committal van Joe Hill.
Eerder werden de boeken Locke & Key en NOS4A2 van Joe Hill al bewerkt tot een serie. Nu is er weer een verhaal van Hill aan de beurt om in serievorm gegoten te worden. Paramount TV Studios gaat het boek Voluntary Committal uit de 20th Century Ghosts collectie bewerken tot serie. Brad Caleb Kane (Warrior (2019) gaat de serie schrijven. Bob Cooper (Medical Investigation, Mr. Woodcock) en Coopers bedrijf Landscape Entertainment zijn ook betrokken bij de serie.

Het verhaal is dus gebaseerd op het gelijknamige boek van Joe Hill en draait om Nolan Lerner en zijn zoektocht naar de waarheid over de verdwijning van zijn autistische broer en de mogelijke connectie met een duister geheim uit hun verleden. Nolan is niet de enige in de stad die een geheim verbergt. In deze stad hangt een donker verhaal rondom vermiste personen, dat tientallen jaren teruggaat in de tijd. In de serie zullen twee verhalen door elkaar lopen. De eerste is de zoektocht van de jonge Nolan naar zijn broer, het andere verhaal speelt zich af in de volwassen jaren van Nolan.


Joe Hil
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Inter
Inter 22 februari 2021, 14:29
Oef lijkt me zeer interessant.
BlackBiker
BlackBiker 23 februari 2021, 10:13
Ik ken het verhaal (nog) niet, maar zoals het hier staat verwoord klinkt het wel heel erg als een boek dat zijn vader schreef, namelijk IT.
Log in om een reactie achter te laten