Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Paramount TV Studios maakt seriebewerking van Joe Hills Voluntary Committal

Er is bij Paramount TV Studios een serie in ontwikkeling naar het thriller verhaal Voluntary Committal van Joe Hill.

Eerder werden de boeken Locke & Key en NOS4A2 van Joe Hill al bewerkt tot een serie. Nu is er weer een verhaal van Hill aan de beurt om in serievorm gegoten te worden. Paramount TV Studios gaat het boek Voluntary Committal uit de 20th Century Ghosts collectie bewerken tot serie. Brad Caleb Kane (Warrior (2019) gaat de serie schrijven. Bob Cooper (Medical Investigation, Mr. Woodcock) en Coopers bedrijf Landscape Entertainment zijn ook betrokken bij de serie.

Het verhaal is dus gebaseerd op het gelijknamige boek van Joe Hill en draait om Nolan Lerner en zijn zoektocht naar de waarheid over de verdwijning van zijn autistische broer en de mogelijke connectie met een duister geheim uit hun verleden. Nolan is niet de enige in de stad die een geheim verbergt. In deze stad hangt een donker verhaal rondom vermiste personen, dat tientallen jaren teruggaat in de tijd. In de serie zullen twee verhalen door elkaar lopen. De eerste is de zoektocht van de jonge Nolan naar zijn broer, het andere verhaal speelt zich af in de volwassen jaren van Nolan.


Joe Hil
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
22 feb 2021 14:29 -
Oef lijkt me zeer interessant.
Reageer
avatar_BlackBiker
23 feb 2021 10:13 -
Ik ken het verhaal (nog) niet, maar zoals het hier staat verwoord klinkt het wel heel erg als een boek dat zijn vader schreef, namelijk IT.
Reageer

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00