Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Paramount TV Studios maakt seriebewerking van Joe Hills Voluntary Committal

Er is bij Paramount TV Studios een serie in ontwikkeling naar het thriller verhaal Voluntary Committal van Joe Hill.

Eerder werden de boeken Locke & Key en NOS4A2 van Joe Hill al bewerkt tot een serie. Nu is er weer een verhaal van Hill aan de beurt om in serievorm gegoten te worden. Paramount TV Studios gaat het boek Voluntary Committal uit de 20th Century Ghosts collectie bewerken tot serie. Brad Caleb Kane (Warrior (2019) gaat de serie schrijven. Bob Cooper (Medical Investigation, Mr. Woodcock) en Coopers bedrijf Landscape Entertainment zijn ook betrokken bij de serie.

Het verhaal is dus gebaseerd op het gelijknamige boek van Joe Hill en draait om Nolan Lerner en zijn zoektocht naar de waarheid over de verdwijning van zijn autistische broer en de mogelijke connectie met een duister geheim uit hun verleden. Nolan is niet de enige in de stad die een geheim verbergt. In deze stad hangt een donker verhaal rondom vermiste personen, dat tientallen jaren teruggaat in de tijd. In de serie zullen twee verhalen door elkaar lopen. De eerste is de zoektocht van de jonge Nolan naar zijn broer, het andere verhaal speelt zich af in de volwassen jaren van Nolan.


Joe Hil
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
22 feb 2021 14:29 -
Oef lijkt me zeer interessant.
Reageer
avatar_BlackBiker
23 feb 2021 10:13 -
Ik ken het verhaal (nog) niet, maar zoals het hier staat verwoord klinkt het wel heel erg als een boek dat zijn vader schreef, namelijk IT.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Gisteren, 13:00
5
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Gisteren, 12:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
maandag, 14:00
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
maandag, 09:00