Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wednesday Addams krijgt eigen serie op Netflix

Wednesday Addams krijgt eigen serie op Netflix

Binnenkort is Wednesday Addams te zien op Netflix. In tegenstelling tot de eerdere films en series over The Addams Family, draait deze serie echt om Wednesday.
Bekende filmregisseur Tim Burton zal zijn debuut maken voor het kleine scherm. Hij gaat de serie over Wednesday Addams namelijk regisseren.

De serie heet simpelweg Wednesday en heeft haar naam te danken aan het lid van The Addams Family over wie de serie gaat, Wednesday Addams. Het is een coming-of-age serie met een griezelig tintje. De serie wordt geschreven en geproduceerd door Alfred Gough en Miles Millar. Netflix heeft acht afleveringen besteld. Er is nog geen releasedatum bekend.

10672 Wednesday

In dit bovennatuurlijke mysterie worden de jaren van Wednesday als studente aan de Nevermore Academy in kaart gebracht. Wednesday doet een poging om haar paranormale begaafdheid te beheersen en ze probeert het mysterie dat al 25 jaar van grote impact is op haar familie op te lossen. Ondertussen wordt de stad geterroriseerd door een reeks, kort na elkaar, gepleegde moorden.


Lisa Loring als Wednesday Addams in 1966
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten