Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Red Widow, een nieuwe serie van FOX, gebaseerd op het boek

FOX heeft laten weten een nieuwe serie aan het produceren te zijn, genaamd Red Widow.

Red Widow is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Alma Katsu, dat wordt verwacht op 23 maart. Sarah Condon is uitvoerend producent. Er wordt nog gezocht naar een schrijver voor de serie.

In Red Widow gaat het om twee vrouwelijke CIA-agentes wiens leven wordt bedreigd door de ruwe mannenwereld waarin zij zich begeven. Zij komen namelijk terecht in een interne bedreiging binnen de Russische afdeling van de CIA, die de nodige gevolgen met zich meebrengt. In Red Widow wordt de nadruk gelegd op de manipulatie die zich achter de schermen afspeelt in het hoofdkwartier van de inlichtingendienst.

Almu Katsu, de auteur van het boek, is zelf ook door FOX toegevoegd als uitvoerend producent. Katsu heeft ruim drie decennia lang gewerkt binnen de CIA en de NSA. Sarah Condon, die onder meer Dare Me, Looking, Bored to Death en Mrs. Fletcher heeft geproduceerd, is ook uitvoerend producent van de serie.

Deze serie is niet gerelateerd aan gelijknamige serie Red Widow (2013) van ABC, of het Nederlandse Penoza waarop die serie gebaseerd was.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst