Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Overstory van David Benioff en D.B. Weiss in productie bij Netflix

The Overstory is afkomstig van David Benioff (Game of Thrones), D.B. Weiss (Game of Thrones). De serie is in productie gegaan bij Netflix.

David Benioff (Game of Thrones) en D.B. Weiss (Game of Thrones) werken aan een nieuwe serie voor Netflix. De serie is gebaseerd op het gelijknamige, Pulitzerprijs winnende boek van Richard Powers. Het verhaal draait om een enorme wereld naast de onze, dat vindingrijk, magnifiek inventief en bijna onzichtbaar voor ons is. Een handjevol ongelijksoortige mensen leren hoe ze die wereld moeten zien en worden meegesleept in de zich ontvouwende catastrofe.

Benioss en Weiss zullen samen met Hugh Jackman (Snowy River: The McGregor Saga) dienen als uitvoerende producenten. Er is ook een kans dat Jackman een rol gaat vervullen in de nieuwe serie, maar daar wordt later in het productieproces nog eens naar gekeken. Richard Robbins en Bernadette Caulfield (Game of Thrones) schreven samen het script van de pilot aflevering.


David Benioff en D.B. Weiss
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst