Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ bestelt WeCrashed met Anne Hathaway en Jared Leto

Apple TV+ heeft de serie WeCrashed besteld. De serie is gebaseerd op de populaire podcast WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork.

Vorige maand waren er al wat speculaties dat Jared Leto (My So-Called Life) een van de hoofdrollen zal gaan vervullen in de nieuwe serie WeCrashed, die is besteld door Apple TV+. Dat is nu dus bevestigd. Hij en Anne Hathaway (Modern Love) zullen de hoofdrollen vervullen. Daarnaast zullen beide ook dienen als uitvoerend producent. De serie is gebaseerd op de bijna gelijknamige podcast WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork.

WeCrashed draait om de hebzuchtige opkomst en onvermijdelijke ondergang van WeWork, een van 's werelds meest waardevolle startups en om de narcisten wiens chaotische liefde het allemaal mogelijk maakte. De serie is geschreven door Lee Eisenberg (SMILF) en Drew Crevello, die ook zijn aangewezen als de showrunners. John Requa (This Is Us) en Glenn Ficarra (This Is Us) gaan de afleveringen regisseren.


Jared Leto en Anne Hathaway
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00