Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Brie Larson in Lessons in Chemistry van Apple TV+

Hoofdrol voor Brie Larson in Lessons in Chemistry van Apple TV+

In de nieuwe Apple TV+ serie Lessons in Chemistry van Susannah Grant zal actrice Brie Larson een van de hoofdrollen gaan vervullen.
Apple TV+ heeft een nieuwe serie genaamd Lessons in Chemistry besteld. Brie Larson (Community) zal een van de hoofdrollen vervullen. Naast dat ze in de serie speelt, zal ze ook dienen als uitvoeren producent. De drama serie is afkomstig van Susannah Grant (Unbelievable) en Aggregate Films, Grant schrijft de serie. De serie is gebaseerd op het gelijknamige debuutboek van Bonnie Garmus, dat binnenkort gepubliceerd wordt.

Het verhaal speelt zich af in de vroege jaren zestig en draait om Elizabeth Zott (Larson). Haar droom om wetenschapper te worden val uiteen door het beeld van de samenleving, waarin vrouwen thuis horen in de keuken. Ze komt er achter dat ze in verwachting is, heeft geen vaste relatie en wordt ontslagen uit het lab waar ze werkzaam is. Ze aanvaardt een baan als presentatrice bij een kookprogramma op televisie en is vast beraden de wereld meer te leren dan alleen maar gerechten.


Brie Larson
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten