Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Bordspel Risk als inspiratie voor nieuwe serie van Beau Willimon

Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.

Risk werd in 1957 bedacht door Albert Lamorisse, ondertussen is het bordspel uitgegroeid tot een van de meest populaire spellen. Niet gek dus dat het spel de aandacht heeft getrokken van seriemakers. Het project is afkomstig van Beau Willimon (House of Cards (2013)), hij zal onder een nieuwe deal met eOne het spel bewerken tot serie.

In het spel Risk moeten de spelers strijden om hun taak over de 42 territoria, van zes continenten, te kunnen volbrengen. De spelers bezitten legers, waarmee ze via het gooien van dobbelstenen gebieden kunnen veroveren. Hoe dit zich precies zal vormen tot een verhaal in de serie is nog niet bekend. Michael Lombardo van eOne zei het volgende: "In Beau hebben we een geweldige combinatie gevonden van briljante producer, unieke maker en fervent fan van Risk."


Beau Willimon
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
17 jan 2021 13:23 -
Leuk spel, maar hoe je hier een pakkende serie van zou moeten maken ontgaat mij volledig. Er zijn al oorlog series genoeg zou ik zeggen. Maar goed, ik ben sceptisch, maar ook wel benieuwd hoe ze dit gaan aanpakken.
Reageer
avatar_TragicError
21 jan 2021 06:33 -
Gaat er ook nog een serie komen over Solitaire of Mens-Erger-Je-Niet?
Reageer
avatar_TnTNL
21 jan 2021 07:48
Ik hoop het, de trailer voor mijnenveger zag er ook wel vet uit! https://www.youtube.com/watch?v=LHY8NKj3RKs
Reageer

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00