Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC bestelt een dramaserie en twee komedieseries

NBC bestelt een dramaserie en twee komedieseries

NBC heeft drie series besteld. American Auto, Grand Crew en La Brea hebben een serie bestelling ontvangen van het netwerk voor het 2021-2022 seizoen.
De drie series ontvingen vorig jaar al en pilot bestelling. De pilot van American Auto en Grand Crew kon nog worden afgerond, die van La Brea niet. NBC bestelde voor de de laatst genoemde serie zes scripts en heeft La Brea nu dus een directe serie bestelling gegeven. American Auto en Grand Crew hebben, zoals al werd verwacht, ook een serie bestelling ontvangen.

American Auto is afkomstig van Justin Spitzer (Superstore) en speelt zich af op het hoofdkantoor van een groot Amerikaans automobielbedrijf in Detroit. Midden in een snel veranderende industrie probeer een groep leidinggevenden de bedrijfsidentiteit te herontdekken. Onder andere Aaron Kaplan (A Million Little Things) dient als uitvoerend producent, daarmee is hij de eerste producer die bij al de grote vijf netwerken tijdens eenzelfde seizoen tenminste één serie heeft lopen.

Phil Augusta Jackson (Brooklyn Nine-Nine) heeft de tweede nieuwe serie geschreven. Grand Crew draait om een groep zwarte vrienden, die de ups en downs van het (liefdes) leven ondervinden in een wijnbar.

De derde nieuwe serie is La Brea, geschreven door David Applebaum (NCIS: New Orleans). Deze serie draait om een gezin, dat door een enorme sinkhole in Los Angeles uit elkaar wordt gedreven. Het is de vraag of een deel van het gezin nog wel thuis kan komen.


Phil Augusta Jackson
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten