Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC bestelt een dramaserie en twee komedieseries

NBC heeft drie series besteld. American Auto, Grand Crew en La Brea hebben een serie bestelling ontvangen van het netwerk voor het 2021-2022 seizoen.

De drie series ontvingen vorig jaar al en pilot bestelling. De pilot van American Auto en Grand Crew kon nog worden afgerond, die van La Brea niet. NBC bestelde voor de de laatst genoemde serie zes scripts en heeft La Brea nu dus een directe serie bestelling gegeven. American Auto en Grand Crew hebben, zoals al werd verwacht, ook een serie bestelling ontvangen.

American Auto is afkomstig van Justin Spitzer (Superstore) en speelt zich af op het hoofdkantoor van een groot Amerikaans automobielbedrijf in Detroit. Midden in een snel veranderende industrie probeer een groep leidinggevenden de bedrijfsidentiteit te herontdekken. Onder andere Aaron Kaplan (A Million Little Things) dient als uitvoerend producent, daarmee is hij de eerste producer die bij al de grote vijf netwerken tijdens eenzelfde seizoen tenminste één serie heeft lopen.

Phil Augusta Jackson (Brooklyn Nine-Nine) heeft de tweede nieuwe serie geschreven. Grand Crew draait om een groep zwarte vrienden, die de ups en downs van het (liefdes) leven ondervinden in een wijnbar.

De derde nieuwe serie is La Brea, geschreven door David Applebaum (NCIS: New Orleans). Deze serie draait om een gezin, dat door een enorme sinkhole in Los Angeles uit elkaar wordt gedreven. Het is de vraag of een deel van het gezin nog wel thuis kan komen.


Phil Augusta Jackson
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Vandaag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2