Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sex and the City vervolg officieel in productie bij HBO Max

Sex and the City vervolg officieel in productie bij HBO Max

And Just Like That…, het vervolg van het populaire Sex and the City, is officieel in productie bij HBO Max. Het is nog niet bekend wanneer de serie verschijnt.
HBO Max heeft bekend gemaakt dat er tien afleveringen worden gemaakt in de vorm van een mini serie, genaamd And Just Like That…, die draait om Carrie, Miranda en Charlotte. De serie volgt het leven van de drie vrouwen en hun vriendschap tijdens hun vijftiger jaren. Het is de bedoeling dat de productie laat in het voorjaar in New York begint.

Sarah Jessica Parker (Divorce (2016), Kristin Davis (Bad Teacher) en Cynthia Nixon (Ratched) zullen respectievelijke in de serie terugkeren als Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes. Dit keer moeten ze het zonder hun mede hoofrolspeelster Kim Cattrall (The Witness for the Prosecution), zij zal voor het vervolg namelijk niet terug keren in haar rol als Samantha Jones. Naar verluidt zullen de opnames deze lente van start gaan in New York.

Michael Patrick King zal dienen als uitvoerend producent, hij regisseerde een aantal afleveringen van de originele serie en regisseerde en schreef de twee films. De originele serie werd van 1998 tot 2004 uitgezonden bij HBO, daarnaast werden er ook twee films gemaakt. Bij The CW heeft twee seizoenen lang de prequel The Carrie Diaries gelopen, daarin draaide het om de jonge Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb, Mercy Street).


Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kim Cattrall in Sex and the City
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten