Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sex and the City vervolg officieel in productie bij HBO Max

And Just Like That…, het vervolg van het populaire Sex and the City, is officieel in productie bij HBO Max. Het is nog niet bekend wanneer de serie verschijnt.

HBO Max heeft bekend gemaakt dat er tien afleveringen worden gemaakt in de vorm van een mini serie, genaamd And Just Like That…, die draait om Carrie, Miranda en Charlotte. De serie volgt het leven van de drie vrouwen en hun vriendschap tijdens hun vijftiger jaren. Het is de bedoeling dat de productie laat in het voorjaar in New York begint.

Sarah Jessica Parker (Divorce (2016), Kristin Davis (Bad Teacher) en Cynthia Nixon (Ratched) zullen respectievelijke in de serie terugkeren als Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes. Dit keer moeten ze het zonder hun mede hoofrolspeelster Kim Cattrall (The Witness for the Prosecution), zij zal voor het vervolg namelijk niet terug keren in haar rol als Samantha Jones. Naar verluidt zullen de opnames deze lente van start gaan in New York.

Michael Patrick King zal dienen als uitvoerend producent, hij regisseerde een aantal afleveringen van de originele serie en regisseerde en schreef de twee films. De originele serie werd van 1998 tot 2004 uitgezonden bij HBO, daarnaast werden er ook twee films gemaakt. Bij The CW heeft twee seizoenen lang de prequel The Carrie Diaries gelopen, daarin draaide het om de jonge Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb, Mercy Street).


Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kim Cattrall in Sex and the City
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramaserie Pose is niet vernieuwd met een vierde seizoen en eindigt dus met het aankomende derde seizoen, dat in mei zal verschijnen.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Wataha. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 14:00
Het vervolg van de populaire Amerikaanse komedieserie Frasier uit 1993 gaat in productie bij Paramount+.
vrijdag, 13:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Britse misdaadserie The Serpent is vanaf begin volgende maand te zien op Netflix. Tom Shankland (The Missing) heeft twee afleveringen geregisseerd.
vrijdag, 11:00
De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
vrijdag, 10:00