Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Burn In seriebewerking en twee komedies in productie bij CBS

Burn In seriebewerking en twee komedies in productie bij CBS

CBS maakt een seriebewerking van het boek Burn In en er gaan twee series van Emily Halpern (Black-ish) en Sarah Haskins (Black-ish) in productie bij het netwerk.
CBS werkt aan een dramaserie die gebaseerd is op het boek Burn In: A Novel of the Real Robotic Revolution van P.W. Singer en August Cole. De serie is geschreven door Rob Doherty. Verder is de serie afkomstig van Rideback en CBS Studios. De serie draait om een FBI-agent wiens leven verandert wanneer ze voor haar volgende opdracht een geavanceerde politierobot moet testen.

Daarnaast gaat bij CBS Middle Class Murdochs van Emily Halpern (Black-ish) en Sarah Haskins (Black-ish) in productie. Middle Class Murdochs draait om de eigenaar van een succesvolle tapijtwinkel in Ohio. Hij gaat met pensioen en moet beslissen welke van zijn vier volwassen kinderen het familiebedrijf overnemen. Ook heeft het netwerk een pilot besteld van komedieserie The Smart One, afkomstig van dezelfde makers. The Smart One draait om twee zussen die herenigd worden als de slimme, waarvan verwacht werd succesvol te worden, intrekt bij de andere zus, die daadwerkelijk een succes werd.


Emily Halpern en Sarah Haskins
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten