Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Burn In seriebewerking en twee komedies in productie bij CBS

CBS maakt een seriebewerking van het boek Burn In en er gaan twee series van Emily Halpern (Black-ish) en Sarah Haskins (Black-ish) in productie bij het netwerk.

CBS werkt aan een dramaserie die gebaseerd is op het boek Burn In: A Novel of the Real Robotic Revolution van P.W. Singer en August Cole. De serie is geschreven door Rob Doherty. Verder is de serie afkomstig van Rideback en CBS Studios. De serie draait om een FBI-agent wiens leven verandert wanneer ze voor haar volgende opdracht een geavanceerde politierobot moet testen.

Daarnaast gaat bij CBS Middle Class Murdochs van Emily Halpern (Black-ish) en Sarah Haskins (Black-ish) in productie. Middle Class Murdochs draait om de eigenaar van een succesvolle tapijtwinkel in Ohio. Hij gaat met pensioen en moet beslissen welke van zijn vier volwassen kinderen het familiebedrijf overnemen. Ook heeft het netwerk een pilot besteld van komedieserie The Smart One, afkomstig van dezelfde makers. The Smart One draait om twee zussen die herenigd worden als de slimme, waarvan verwacht werd succesvol te worden, intrekt bij de andere zus, die daadwerkelijk een succes werd.


Emily Halpern en Sarah Haskins
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Ivalo (Arctic Circle). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
1
De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00