Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Veel nieuwe Marvel en Star Wars series aangekondigd door Disney+

Veel nieuwe Marvel en Star Wars series aangekondigd door Disney+

Disney+ werkt aan veel nieuwe Marvel en Star Wars producties, onder andere een Marvel serie over War Machine en Nick Fury en een hoop nieuwe Star Wars series.
De streamingdienst heeft nieuwe Marvel series aangekondigd. Disney + werkt aan Ironheart met een Marvel debuut voor Dominique Thorne in de titelrol, een War Machine serie genaamd Armor Wars, Secret Invasion over het personage Nick Fury en de serie Marvel's Moon Knight over een complexe burgerwacht.

Ook werd de nieuwe Marvel serie Marvel's Loki aangekondigd, waarin Tom Hiddleston (The Night Manager) terug zal keren in zijn rol als loki. Daarbij deelde Disney+ de eerste beelden en werd bekend dat Marvel's Loki volgend jaar mei in première zal gaan. De nieuwe serie Marvel's The Falcon and The Winter Soldier gaat volgend jaar 19 maart in première.


Niet alleen de Marvel collectie wordt uitgebreid, ook Star Wars krijgt er de aankomende jaren behoorlijk wat nieuwe series bij. Zo werd er een serie over het personage Lando Calrissian aangekondigd en komt er een serie met Rosario Dawson als Ahsoka Tano. Dawson speelde de rol eerder in het tweede seizoen van The Mandalorian, waarvan twee spin-offs zijn aangekondigd. De eerste is Rangers of the New Republic en de tweede spin-off draait om Ahsoka Tano. Disney+ maakte ook bekend bezig te zijn met een mysterieuze thrillerserie, genaamd Star Wars: The Acolyte.

Daarnaast werd er bekend gemaakt dat Hayden Christensen (Higher Ground) in Obi-Wan Kenobi terug zal keren in de rol van Anakin Skywalker/Darth Vader. De eerste beelden van de Star Wars Rogue One prequel Andor zijn uitgebracht en er is bekend gemaakt dat de serie in 2022 zal verschijnen. Met alle nieuwe aangekondige series zullen zullen er in totaal in de aankomende jaren tien nieuwe Star Wars serie verschijnen.



Hoewel er meer nieuwe series (en films) verschijnen gaan de abonnees ook meer betalen voor Disney+. Star wordt namelijk vanaf 23 februari toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst, waardoor er twee euro bovenop de prijs komt. Daarvoor krijgen de abonnees wel meer kijk mogelijkheden, onder andere producties van 20th Century Fox / Studios.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

Inter
Inter 13 december 2020, 10:03
GREAT AMAZING NEWS!
BlackBiker
BlackBiker 13 december 2020, 10:43
Disney behandeld deze franchise nu echt als pure cashcows. Ik wordt er niet enthousiast van. Alleen SW: The Acolyte lijkt interessant, maar ja, het blijft Disney, dus hoe spannend mag het worden?
seriefan90
seriefan90 13 december 2020, 11:15
stelletje corrupte smeerlappen bij Disney+ nooit van mijn leven ga ik geld aan hun besteden
anonymous
anonymous 13 december 2020, 11:29
Verder alles goed?
anonymous
anonymous 13 december 2020, 11:28
Als ze allemaal van het niveau zijn van The Mandalorian dan kijk ik er wel naar uit, maar je moet wel oppassen voor overkill.
Karzal
Karzal 13 december 2020, 13:34
Uitmelken vind ik totaal niet erg, zolang alles maar van een bepaald niveau blijft. Keep it coming, zeker als 't van hetzelfde niveau is als het laatste seizoen van The Clone Wars en The Mandalorian.
BlackBiker
BlackBiker 14 december 2020, 18:48
Ja, dat is een goed voorbeeld van hoe zo'n serie gemaakt en opgebouwd moet worden. Waanzinnige productie waarde. Maar als ze zoveel tegelijk gaan doen, dan vraag ik me af of ze dat kwaliteitsniveau kunnen blijven leveren.
Log in om een reactie achter te laten