Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Fire Season van Joy Blake in productie bij TNT

TNT werkt aan een nieuwe dramaserie genaamd Fire Season. De serie is afkomstig van Joy Blake (The Passage) en Brian Volk-Weiss (Mad About You).

Fire Season draait om een groep mensen die vreemden van elkaar zijn. De vreemden moeten hun krachten bundelen, want alleen dan kunnen ze aan een dodelijke natuurbrand te ontsnappen. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in deze serie of wanneer Fire Season verwacht kan worden.

Joy Blake (The Passage) gaat de nieuwe serie Fire Season voor TNT schrijven. Daarnaast zal ze dienen als uitvoerend producent. Brian Volk-Weiss (Mad About You), Matt Ochacher (Mad About You) en Michael Pelmont (Mad About You) zullen naast Blake ook de rol van uitvoerend producent op zich nemen.


Brian Volk-Weiss
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Vandaag, 09:00
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Gisteren, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
zaterdag, 13:00
1