Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in december 2020

In december staan er nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hieronder staan alle* series die nieuw zijn en in hun première beleven.

Alien Worlds

Te zien vanaf: Woensdag 2 december bij Netflix.
Het verhaal: Alien Worlds past de wetten van het leven op aarde toe op de rest van de Melkweg en combineert wetenschappelijke feiten en fictie om buitenaards leven op andere planeten voor te stellen.
De presentatrice: Sophie Okonedo.
Genre: Documentaire
Land van herkomst: Amerika


Trafficked with Mariana van Zeller

Te zien vanaf: Woensdag 2 december bij National Geograpic.
Het verhaal: Trafficked with Mariana van Zeller biedt een 360-graden beeld van de mensenhandelwereld vanuit het oogpunt van de mensenhandelaars, wetshandhavers en degenen die in het kruisvuur zijn gevangen, met toegang die alleen National Geographic kan bieden.
De presentatrice: Mariana van Zeller.
Genre: Documentaire
Land van herkomst: Amerika


Heaven's Gate: The Cult of Cults

Te zien vanaf: Donderdag 3 december bij HBO Max.
Het verhaal: Wat in 1975 begon met de verdwijning van 20 mensen uit een klein stadje in Oregon, eindigde in 1997 met de grootste zelfmoord op Amerikaanse bodem en veranderde het aanzien van de moderne new age-religie voor altijd. Heaven's Gate: The Cult of Cults maakt gebruik van nooit eerder vertoonde beelden en verhalen uit de eerste persoon om de beruchte UFO-cultus te verkennen die de natie schokte met hun buitengewone overtuigingen.
Genre: Documentaire
Land van herkomst: Amerika


Stylish with Jenna Lyons

Te zien vanaf: Donderdag 3 december bij HBO Max.
Het verhaal: Volg in Stylish with Jenna Lyons J. Crew-president Jenna Lyons terwijl ze ontwerpprojecten aanpakt terwijl ze een diverse groep creatieve medewerkers test die allemaal strijden om een ​​levens veranderende positie in haar team.
Genre: Reality
Land van herkomst: Amerika


Selena: The Series

Te zien vanaf: Vrijdag 4 december bij Netflix.
Het verhaal: Aangemerkt als het officiële verhaal van Tejano-muzieklegende Selena Quintanilla, volgt Selena: The Series het coming of age-verhaal van de zangeres terwijl haar dromen uitkomen en alle hartverscheurende en levens veranderende keuzes die zij en haar familie moeten maken terwijl ze navigeren tussen succes, familie en muziek.
De cast: Christian Serratos, Madison Taylor Baez, Jesse Posey, Ricardo Chavira, Seidy Lopez en vele anderen.
Genre: Biografische drama
Land van herkomst: Mexico


Earth at Night in Color

Te zien vanaf: Vrijdag 4 december bij Apple TV+).
Het verhaal: De maanverlichte drama's van dieren 's nachts, Earth at Night in Color geeft nieuwe inzichten en nooit eerder vertoond gedrag wordt onthuld.
De presentator: Tom Hiddleston.
Genre: Documentaire
Land van herkomst: Amerika


The Hardy Boys

Te zien vanaf: Vrijdag 4 december bij Hulu.
Het verhaal: Na een familietragedie worden Frank Hardy (16) en zijn broer Joe (12) in The Hardy Boys gedwongen om voor de zomer te verhuizen van de grote stad naar de geboorteplaats van hun ouders, Bridgeport. Terwijl ze logeren bij hun tante Trudy, komt de rustige zomer van Frank en Joe snel aan een einde wanneer ze ontdekken dat hun vader, rechercheur Fenton Hardy, een geheim onderzoek had ingesteld. Omdat ze beseffen dat hun vader misschien iets van plan was, nemen de jongens het op zich om zelf een onderzoek te starten, en plotseling is iedereen in de stad een verdachte.
De cast: Rohan Campbell, Alexander Elliot, James Tupper, Keana Lyn Bastidas, Linda Thorson en vele anderen.
Genre: Mysterieuze drama
Land van herkomst: Canada


Beyond the Clouds

Te zien vanaf: Vrijdag 4 december bij Disney+).
Het verhaal: Beyond the Clouds vertelt hoe de Disney+ film Clouds wordt gemaakt.
Genre: Documentaire
Land van herkomst: Amerika

Detention

Te zien vanaf: Zaterdag 5 december bij PTS/Netflix.
Het verhaal: Tijdens de staat van beleg in Taiwan in de jaren zestig werden enkele leraren en studenten in Detention van de Cui Hua High School gearresteerd wegens het bezit van verboden boeken. Een studente stierf en er deden geruchten de ronde over een geest die op de campus ronddwaalde. Dertig jaar later blijft de draconische cultuur van de school onveranderd als een nieuwe transferstudent de duistere geheimen achter de beklijvende school ontdekt.
De cast: Ling-Wei Lee, Cheng-Ping Chao, Han Ning, Kun-Da Wu, Jack Chun-Yao Yao en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Taiwan


Your Honor (US)

Te zien vanaf: Zondag 6 december bij Showtime.
Het verhaal: Your Honor (US) is een misdaad-thriller gesitueerd in New Orleans een gerespecteerde rechter volgt wiens zoon betrokken is bij een hit-and-run. De crisis leidt tot een high-stakes game van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes.
De cast: Bryan Cranston, Hunter Doohan, Michael Stuhlbarg, Sofia Black-D’Elia, Carmen Ejogo en vele anderen.
Genre: Misdaad thriller
Land van herkomst: Amerika


Celeb Ex In The City

Te zien vanaf: Dinsdag 8 december bij MTV.
Het verhaal: Fans krijgen nu een exclusief kijkje in het datingleven van celebrities in een geheel nieuw format. In Celeb Ex In The City gaan in iedere aflevering twee bekende sterren op blind date in een restaurant in het hart van Londen, alleen om te worden onderbroken door verrassingsbezoeken van beruchte exen.
De cast: Michael Griffiths, Megan Barton-Hanson, Charlie King, Calum Best en vele anderen.
Genre: Reality
Land van herkomst: Groot-Brittannië

Alice in Borderland (2020)

Te zien vanaf: Donderdag 10 december bij Netflix.
Het verhaal: Alice in Borderland (2020) draait om Ryōhei Arisu (hetzelfde uitgesproken als "Alice" in het Japans), een mannelijke middelbare scholier die geïrriteerd is door zijn ondraaglijke leven van alledag. Op een avond gaat hij samen met zijn slechte vrienden Karube en Chōta naar de stad om rond te hangen. De stad is echter plotseling bedekt met gigantisch vuurwerk. Als hij bij zinnen komt, merkt Ryōhei dat er niemand anders in de buurt is. Ryōhei, Karube en Chōta bevinden zich in een andere wereld en worden gedwongen deel te nemen aan overlevingsspellen of sterven direct. De drie vechten om te leven en om een weg terug te vinden naar hun eigen wereld.
De cast: Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya, Keita Machida en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Japan


House of Ho

Te zien vanaf: Donderdag 10 december bij HBO Max.
Het verhaal: Patriarch Binh Ho en zijn vrouw Hue Ho emigreerden in House of Ho met weinig geld van Vietnam naar de Verenigde Staten en vertrouwden op hard werken om de ultieme Amerikaanse droom te verwezenlijken. Het machtspaar heeft een bank van miljoenen dollars gebouwd, een vastgoedontwikkelingsbedrijf en een nieuwe generatie Amerikaanse Hos.
Genre: Reality
Land van herkomst: Amerika

Kerstgezel.nl

Te zien vanaf: Donderdag 10 december bij Omroep MAX.
Het verhaal: Als de vriend van Noor Bloem het vlak voor de kerst uitmaakt, heeft ze niemand om mee te nemen naar het kerstdiner van haar familie. Ze besluit van de nood een deugd te maken. Met haar vrienden begint ze Kerstgezel.nl: een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Heel veel mensen snakken er immers naar om iemand mee te nemen naar een borrel, iemand om de kerstboom mee te versieren of samen een maaltijd mee te bereiden. De ‘kerstgezellen’ gaan mee naar een bedrijfsfeest, spelen bingo in het bejaardentehuis of troosten een eenzame student. Intussen laat Noor haar familie geloven dat ze op vakantie is met haar vriend. Maar als haar vader ten val komt, kan ze haar familie en zichzelf niet langer ontlopen.
De cast: Juliette van Ardenne, Lucas Reijnders, Ingeborg Elzevier, Tim Haars, Patrick Stoof en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Nederland


The Wilds

Te zien vanaf: Vrijdag 11 december bij Amazon.
Het verhaal: The Wilds richt zich op een groep tienermeisjes met zeer verschillende achtergronden die zich op een afgelegen eiland bevinden. Ze zijn zich er niet van bewust van dat ze het onderwerp zijn geworden van een uitgebreid sociaal experiment. Deels overlevingsdrama, deels dystopisch slaapfeestje, onderzoekt The Wilds de afgelopen en de huidige strijd van deze jonge vrouwen en biedt een levendige weergave van wat het betekent om als een vrouw op te groeien te worden in onze tijd - of je nu verdwaald bent in de wildernis of niet.
De cast: Rachel Griffiths, Jarred Blakiston, Sophia Ali, Barbara Eve Harris, Sarah Pidgeon en vele anderen.
Genre: Avonturen drama
Land van herkomst: Amerika


El desorden que dejas

Te zien vanaf: Vrijdag 11 december bij Netflix.
Het verhaal: Een lerares begint in El desorden que dejas haar baan op een middelbare school, maar wordt gekweld door een verdachte dood die daar weken eerder plaatsvond ... en begint te vrezen voor haar eigen leven.
De cast: Imma Cuesta, Barbara Lennie, Tamar Novas, Arón Piper, Roberto Enríquez en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Spanje


Tiny Pretty Things

Te zien vanaf: Maandag 14 december bij Netflix.
Het verhaal: Tiny Pretty Things speelt zich af in de wereld van een elite balletacademie en brengt de opkomst en ondergang in kaart van jongvolwassenen die ver van huis wonen, die elk op de rand van grootsheid of ondergang staan.
De cast: Shaun Benson, Brennan Clost, Lauren Holly, Kylie Jefferson, Anna Maiche en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika


The Ripper

Te zien vanaf: Woensdag 16 december bij Netflix.
Het verhaal: Onderzoekers en getuigen herinneren zich in The Ripper hoe een moderne Jack the Ripper eind jaren zeventig het noorden van Engeland terroriseerde.
Genre: Documentaire
Land van herkomst: Groot-Brittannië


Prince charming

Te zien vanaf: Woensdag 16 december bij Videoland.
Het verhaal: Tien single mannen in een palazzo op Sicilië proberen het hart te veroveren van een ware prins op het witte paard tijdens de nieuwe datingshow bij Videoland: Prince charming. Liefde en romantiek voeren de boventoon. Eén voor één vallen de mannen af in deze zoektocht naar liefde. Lukt het Prince charming om zijn droomman te vinden?
Genre: Reality
Land van herkomst: Nederland

The Stand (2020)

Te zien vanaf: Donderdag 17 december bij CBS All Access.
Het verhaal: Een supergriep maakt in The Stand (2020) een einde aan het leven van het grootste deel van de bevolking op aarde. Toch blijkt ook een behoorlijk deel immuun te zijn voor deze griep. Deze mensen krijgen last van dromen en visioenen. Een deel krijgt te maken met de oude Abagail Freemantle, die hen vraagt naar Colorado te komen. De andere helft van de overgebleven bevolking krijgt bezoek van Randall Flagg, de duivel zelf. Zij worden verzocht hem te volgen richting Las Vegas. Uiteindelijk leidt dit tot de ultieme confrontatie tussen goed en kwaad.
De cast: James Marsden, Amber Heard, Whoopi Goldberg, Odessa Young, Henry Zaga, Katherine McNamara en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika


El Cid

Te zien vanaf: Vrijdag 18 december bij Amazon.
Het verhaal: El Cid vertelt vanuit een hedendaags perspectief het verhaal van de beroemdste Spanjaard uit de geschiedenis, een man die gevangen zit tussen twee werelden en twee culturen. Een edelman, een held, een huurling, een vazal, maar ook een man die koning had kunnen zijn. El Cid was zijn tijd eeuwen vooruit en werd overstegen door zijn eigen legende.
De cast: Jaime Lorente, Jose Luís García Pérez, Carlos Bardem, Maria Pedroviejo, Ginés Garcia Millàn en vele anderen.
Genre:Miniserie
Land van herkomst: Spanje


On Pointe

Te zien vanaf: Vrijdag 18 december bij Disney+.
Het verhaal: On Pointe volgt een jaar in het leven van studenten op de New York City School die een rigoureuze training, audities en voorbereidingen doorlopen voor de jaarlijkse uitvoeringen van 'The Nutcracker' door het New York City Ballet.
Genre: Documentaire
Land van herkomst: Amerika


Bridgerton

Te zien vanaf: Vrijdag 25 december bij Netflix.
Het verhaal: Bridgerton is gebaseerd op de bestverkochte romans van Julia Quinn en speelt zich af in de sexy, weelderige en competitieve wereld van de high society van Regency London.
De cast: Julie Andrews, Regé-Jean Page, Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Luke Thompson en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Groot-Brittannië


Penoza: Doodstil

Te zien vanaf: Zondag 27 december bij KRO-NCRV.
Het verhaal: Luther, de steun en toeverlaat van Carmen, krijgt zijn eigen serie Penoza: Doodstil. We kennen Luther in Penoza als keihard en loyaal tot op het bot, maar hoe is hij die zwijgzame killer eigenlijk geworden? We ontmoeten Luther in het heden waar hij in de onderwereld niet alleen wraak probeert te nemen op de moordenaar van zijn broer, maar waar hij ook worstelt met de demonen uit zijn verleden. Tegelijkertijd leren we de jonge praatjesmaker Luther uit de jaren 90 kennen die vol bravoure in de opbloeiende hasjhandel terechtkomt. Hij moet steeds harder vechten om zich staande te houden in een drugswereld die alsmaar meer verhardt.
De cast: Raymond Thiry, Sallie Harmsen, Martijn Lakemeier, Jonas Smulders, Joy Verberk, Denise Aznam, Ghislaine Pierie en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Nederland

The Masked Dancer

Te zien vanaf: Zondag 27 december bij FOX.
Het verhaal: In The Masked Dancer zullen beroemde deelnemers hun staartveren schudden, terwijl ze van top tot teen bedekt zijn met uitgebreide kostuums en gezichtsmaskers, zodat het publiek hun identiteit moet raden. Gekostumeerde beroemdheden zullen op het podium worden vergezeld door gemaskerde partners en back-up dansers, terwijl ze samen een reeks dansen uitvoeren; variërend van hiphop tot salsa, jazz tot tapdansen en meer. Als het op dansstijlen aankomt, is the sky the limit. Elke week wordt een reeks aanwijzingen verspreid over pakketten, kostuums en routines, waardoor de panelleden een stap dichterbij komen om erachter te komen welke beroemde gezichten achter de maskers freestylen.
De presentator en juryleden: Craig Robinson, Ken Jeong, Paula Abdul, Brian Austin Green en Ashley Tisdale.
Genre: Competitie-programma
Land van herkomst: Amerika

Equinox

Te zien vanaf: Woensdag 30 december bij Netflix.
Het verhaal: Astrid is pas 9 jaar oud in het jaar 1999, wanneer een klas afstudeerders in Equinox op onverklaarbare wijze spoorloos verdwijnt. Astrid, de zus van een van de vermiste studenten, raakt na de verdwijning van haar zus getraumatiseerd en geplaagd door gruwelijke visioenen. Anno 2020 leeft Astrid vreedzaam bij haar familie als ineens de nachtmerries terugkomen en haar beginnen te achtervolgen. Wanneer de enige overlevende uit 1999 op mysterieuze wijze overlijdt, is Astrid vastbesloten om erachter te komen wat er met haar zus en de klas is gebeurd, om vervolgens een duistere en verontrustende waarheid te ontdekken die haar op een manier die ze nooit had gedacht.
De cast: Danica Curcic, Lars Brygmann, Karoline Hamm, Hanne Hedelund, Viola Martisen en vele anderen
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Denenmarken


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_ThomasNL92
30 nov 2020 20:09 -
Zwakke maand. Spot niks leuks ertussen.
Reageer
avatar_petra1
02 dec 2020 12:41 -
your honor niks voor je??????
Reageer

Laatste nieuws

Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Vandaag, 09:00
1
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Gisteren, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
zaterdag, 13:00
1