Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Finding Forrester seriebewerking in productie bij NBC

TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.

NBC werkt aan een nieuwe serie genaamd Finding Forrester. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Gus Van Sant uit 2000. Bekijk hieronder vast de trailer van de film. In de serie Finding Forrester draait het verhaal om een unieke band tussen twee talentvolle zwarte schrijvers, een dakloze zestienjarige wees die zijn basketbaltalent gebruikt om zich een weg te banen naar een competitieve elite kostschool en een teruggetrokken lesbische auteur wiens carrière werd geruïneerd is door een publiek schandaal.

TJ Brady (The 100) en Rasheed Newson (The 100) zullen de seriebewerking gaan schrijven. De afleveringen zullen geregisseerd worden door Tim Story (White Famous). Brady, Newton en Story zullen samen met Stephen Curry (Benedict Men), Erick Peyton (Stephen vs. The Game) en Sharla Sumpter Bridgett (Prince of Peoria) dienen als uitvoerend producenten. Sony Pictures TV is verantwoordelijk voor de productie.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01