Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Finding Forrester seriebewerking in productie bij NBC

Finding Forrester seriebewerking in productie bij NBC

TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
NBC werkt aan een nieuwe serie genaamd Finding Forrester. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Gus Van Sant uit 2000. Bekijk hieronder vast de trailer van de film. In de serie Finding Forrester draait het verhaal om een unieke band tussen twee talentvolle zwarte schrijvers, een dakloze zestienjarige wees die zijn basketbaltalent gebruikt om zich een weg te banen naar een competitieve elite kostschool en een teruggetrokken lesbische auteur wiens carrière werd geruïneerd is door een publiek schandaal.

TJ Brady (The 100) en Rasheed Newson (The 100) zullen de seriebewerking gaan schrijven. De afleveringen zullen geregisseerd worden door Tim Story (White Famous). Brady, Newton en Story zullen samen met Stephen Curry (Benedict Men), Erick Peyton (Stephen vs. The Game) en Sharla Sumpter Bridgett (Prince of Peoria) dienen als uitvoerend producenten. Sony Pictures TV is verantwoordelijk voor de productie.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten