Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO Max bestelt DMZ van Roberto Patino en Ava DuVernay

HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).

DMZ is gebaseerd op de gelijknamige DC Comics stripserie en speelt zich af in een tijd waar er een bitter burgeroorlog over Amerika heerst. Rosario Dawson (Briarpatch) en Benjamin Bratt (Law & Order) gaan de hoofdrollen vervullen in de nieuwe serie. De productie van DMZ zal begin volgend jaar van start gaan, het is nog niet bekend wanneer de serie in première gaat.

Robert Pation (Westworld) heeft de pilot aflevering geschreven en zal alle overige afleveringen ook schrijven. Daarnaast zal hij dienen als showrunner en uitvoerend producent. Ava DuVernay (Queen Sugar) zal naast Patino ook dienen als uitvoerend producent.


Rosario Dawson
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
23 nov 2020 12:12 -
Interessante serie lijkt het me.
Reageer
avatar_DAVE2804
23 nov 2020 12:17
Helemaal mee eens.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Life (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Televisieserie richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
Nieuwe en terugkerende series staan er in het nieuwe schema van The CW. Het schema dat vanwege de coronapandemie later start dan normaal.
Vandaag, 13:00
Aankomende maand wordt het zevende seizoen van The Flash (2014) toegevoegd aan het aanbod van Netflix, een aantal dagen na de première bij The CW.
Vandaag, 12:00
Showtime heeft aangekondigd dat er een film komt van de dramaserie Ray Donovan, zodat de serie een afgerond einde krijgt.
Vandaag, 11:00
2
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Gisteren, 14:00
2