Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The CW werkt aan seriebewerking van Jane Austen verhalen

Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.

The CW werkt aan een anthologieserie die gebaseerd is op de verhalen van Jane Austen. Naar verluidt zal de serie Modern Austen gaan heten en zullen de afleveringen rond de zestig minuten gaan duren. Elk seizoen zal draaien om een ander verhaal van Jane Austen, maar ze zullen zich wel allemaal in de hedendaagse wereld afspelen. Het eerste seizoen is gebaseerd op Pride and Prejudice en zal zich afspelen in San Francisco.

De serie is afkomstig van Eleanor Burgess (Perry Mason (2020)), die de serie zal schrijven en daarnaast ook zal dienen als uitvoerend producent. Daarnaast zullen Stephanie Allain (Dear White People) en Gabrielle Ebron ook dienen als uitvoerend producenten. Warner Bros. Television is verantwoordelijk voor de productie.


Stephanie Allain
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01