Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The CW werkt aan seriebewerking van Jane Austen verhalen

Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.

The CW werkt aan een anthologieserie die gebaseerd is op de verhalen van Jane Austen. Naar verluidt zal de serie Modern Austen gaan heten en zullen de afleveringen rond de zestig minuten gaan duren. Elk seizoen zal draaien om een ander verhaal van Jane Austen, maar ze zullen zich wel allemaal in de hedendaagse wereld afspelen. Het eerste seizoen is gebaseerd op Pride and Prejudice en zal zich afspelen in San Francisco.

De serie is afkomstig van Eleanor Burgess (Perry Mason (2020)), die de serie zal schrijven en daarnaast ook zal dienen als uitvoerend producent. Daarnaast zullen Stephanie Allain (Dear White People) en Gabrielle Ebron ook dienen als uitvoerend producenten. Warner Bros. Television is verantwoordelijk voor de productie.


Stephanie Allain
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Gisteren, 09:00