Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

CBS bestelt serie United States Of Al

CBS heeft een serie besteld van de komediepilot United States of Al besteld, afkomstig van Chuck Lorre (Young Sheldon), David Goetsch en Maria Ferrari.

Het is de bedoeling dat de serie in het 2020-21 uitzendseizoen wordt uitgezonden, maar zoals bij meerdere serie is gebeurd is er nog een kans dat dit door de gevolgen van het coronavirus gaat veranderden. United States Of Al draait om de vriendschap tussen Riley (Parker Young, Imposters) en en Awalmir (Adhir Kalyan, Second Chance (2016)). Riley is een marineveteraan en probeert zich aan te passen aan het burgerleven in Ohio. Awalmir diende als tolk bij zijn eenheid in Afghanistan en begint aan een nieuw leven in Amerika.


Adhir Kalyan

De serie is afkomstig van Chuck Lorre (Young Sheldon), David Goetsch (The Big Bang Theory) en Maria Ferrari (The Big Bang Theory). Goetsch en Ferrari schreven de serie. Het is de vijfde serie van Lorre die bij CBS zal worden uitgezonden, eerder maakte hij onder andere Young Sheldon en Mom voor CBS. Naast de pilot van United States of Al liep er afgelopen seizoen ook een pilot van B Positive bij het netwerk, van beide pilots is nu dus een serie besteld. B Positive was de eerste en enige pilot die afgerond kon worden voor de lockdown, de grote Amerikaanse netwerken namen verschillende besluiten over hun pilots.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
6
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Gisteren, 09:00
1