Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS bestelt serie United States Of Al

CBS bestelt serie United States Of Al

CBS heeft een serie besteld van de komediepilot United States of Al besteld, afkomstig van Chuck Lorre (Young Sheldon), David Goetsch en Maria Ferrari.
Het is de bedoeling dat de serie in het 2020-21 uitzendseizoen wordt uitgezonden, maar zoals bij meerdere serie is gebeurd is er nog een kans dat dit door de gevolgen van het coronavirus gaat veranderden. United States Of Al draait om de vriendschap tussen Riley (Parker Young, Imposters) en en Awalmir (Adhir Kalyan, Second Chance (2016)). Riley is een marineveteraan en probeert zich aan te passen aan het burgerleven in Ohio. Awalmir diende als tolk bij zijn eenheid in Afghanistan en begint aan een nieuw leven in Amerika.


Adhir Kalyan

De serie is afkomstig van Chuck Lorre (Young Sheldon), David Goetsch (The Big Bang Theory) en Maria Ferrari (The Big Bang Theory). Goetsch en Ferrari schreven de serie. Het is de vijfde serie van Lorre die bij CBS zal worden uitgezonden, eerder maakte hij onder andere Young Sheldon en Mom voor CBS. Naast de pilot van United States of Al liep er afgelopen seizoen ook een pilot van B Positive bij het netwerk, van beide pilots is nu dus een serie besteld. B Positive was de eerste en enige pilot die afgerond kon worden voor de lockdown, de grote Amerikaanse netwerken namen verschillende besluiten over hun pilots.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten