Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

CBS bestelt serie United States Of Al

CBS heeft een serie besteld van de komediepilot United States of Al besteld, afkomstig van Chuck Lorre (Young Sheldon), David Goetsch en Maria Ferrari.

Het is de bedoeling dat de serie in het 2020-21 uitzendseizoen wordt uitgezonden, maar zoals bij meerdere serie is gebeurd is er nog een kans dat dit door de gevolgen van het coronavirus gaat veranderden. United States Of Al draait om de vriendschap tussen Riley (Parker Young, Imposters) en en Awalmir (Adhir Kalyan, Second Chance (2016)). Riley is een marineveteraan en probeert zich aan te passen aan het burgerleven in Ohio. Awalmir diende als tolk bij zijn eenheid in Afghanistan en begint aan een nieuw leven in Amerika.


Adhir Kalyan

De serie is afkomstig van Chuck Lorre (Young Sheldon), David Goetsch (The Big Bang Theory) en Maria Ferrari (The Big Bang Theory). Goetsch en Ferrari schreven de serie. Het is de vijfde serie van Lorre die bij CBS zal worden uitgezonden, eerder maakte hij onder andere Young Sheldon en Mom voor CBS. Naast de pilot van United States of Al liep er afgelopen seizoen ook een pilot van B Positive bij het netwerk, van beide pilots is nu dus een serie besteld. B Positive was de eerste en enige pilot die afgerond kon worden voor de lockdown, de grote Amerikaanse netwerken namen verschillende besluiten over hun pilots.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 11:00
1
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Gisteren, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Gisteren, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00