Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Amazon bestelt seriebewerking I Know What You Did Last Summer

Amazon Prime Video I Know What You Did Last Summer besteld. De serie is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm uit 1997.

I Know What You Did Last Summer heeft groen licht gekregen van Amazon Prime Video. De serie is geschreven door Sara Goodman (Preacher) en is een seriebewerking van de gelijknamige horror film uit 1997. De serie zal dus hetzelfde verhaal hebben als de film, maar met een actuele twist.

Het verhaal draait om een groep tieners die na een dodelijk ongeval op hun eindexamenavond een jaar lang achtervolgd wordt door een mysterieuze moord. Zowel de film als de serie zijn gebaseerd op het gelijknamige boek van Lois Duncan uit 1973. Jennifer Love Hewitt (Criminal Minds) speelde destijds een van de hoofdrollen in de film. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen en vanaf wanneer de serie te zien zal zijn bij Amazon Prime Video.


Jennifer Love Hewitt
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
18 okt 2020 20:26 -
De eerste film was niet meer dan aardig. De tweede is er al één om over te slaan en de derde ging gelijk naar DVD. Hoe wil je hier nu een goede en bekijkwaardige serie van maken? En wat een actuele twist tegenwoordig betekent kunnen we ook wel invullen. Zal ongetwijfeld zeer PC worden.
Ik denk eigenlijk dat ze hun geld en talent beter ergens anders aan kunnen besteden. Dit gaat niets worden.
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00