Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Amazon bestelt seriebewerking I Know What You Did Last Summer

Amazon Prime Video I Know What You Did Last Summer besteld. De serie is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm uit 1997.

I Know What You Did Last Summer heeft groen licht gekregen van Amazon Prime Video. De serie is geschreven door Sara Goodman (Preacher) en is een seriebewerking van de gelijknamige horror film uit 1997. De serie zal dus hetzelfde verhaal hebben als de film, maar met een actuele twist.

Het verhaal draait om een groep tieners die na een dodelijk ongeval op hun eindexamenavond een jaar lang achtervolgd wordt door een mysterieuze moord. Zowel de film als de serie zijn gebaseerd op het gelijknamige boek van Lois Duncan uit 1973. Jennifer Love Hewitt (Criminal Minds) speelde destijds een van de hoofdrollen in de film. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen en vanaf wanneer de serie te zien zal zijn bij Amazon Prime Video.


Jennifer Love Hewitt
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
18 okt 2020 20:26 -
De eerste film was niet meer dan aardig. De tweede is er al één om over te slaan en de derde ging gelijk naar DVD. Hoe wil je hier nu een goede en bekijkwaardige serie van maken? En wat een actuele twist tegenwoordig betekent kunnen we ook wel invullen. Zal ongetwijfeld zeer PC worden.
Ik denk eigenlijk dat ze hun geld en talent beter ergens anders aan kunnen besteden. Dit gaat niets worden.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00