Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon bestelt seriebewerking I Know What You Did Last Summer

Amazon bestelt seriebewerking I Know What You Did Last Summer

Amazon Prime Video I Know What You Did Last Summer besteld. De serie is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm uit 1997.
I Know What You Did Last Summer heeft groen licht gekregen van Amazon Prime Video. De serie is geschreven door Sara Goodman (Preacher) en is een seriebewerking van de gelijknamige horror film uit 1997. De serie zal dus hetzelfde verhaal hebben als de film, maar met een actuele twist.

Het verhaal draait om een groep tieners die na een dodelijk ongeval op hun eindexamenavond een jaar lang achtervolgd wordt door een mysterieuze moord. Zowel de film als de serie zijn gebaseerd op het gelijknamige boek van Lois Duncan uit 1973. Jennifer Love Hewitt (Criminal Minds) speelde destijds een van de hoofdrollen in de film. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen en vanaf wanneer de serie te zien zal zijn bij Amazon Prime Video.


Jennifer Love Hewitt
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 18 oktober 2020, 20:26
De eerste film was niet meer dan aardig. De tweede is er al één om over te slaan en de derde ging gelijk naar DVD. Hoe wil je hier nu een goede en bekijkwaardige serie van maken? En wat een actuele twist tegenwoordig betekent kunnen we ook wel invullen. Zal ongetwijfeld zeer PC worden.
Ik denk eigenlijk dat ze hun geld en talent beter ergens anders aan kunnen besteden. Dit gaat niets worden.
Log in om een reactie achter te laten