Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Slay van Regina King in productie bij The CW

The Cw werkt aan de nieuwe serie Slay. De serie is afkomstig van onder andere Regina King, Julian Johnson en Pam Veasey.

Slay draait om Carson Jones, een gedurfde, geestige tiener. Carson heeft dankzij de Afrikaanse bloedlijn van haar moeder een bovennatuurlijke gave. Ze heeft de verantwoordelijkheid om deze te gebruiken om de historische driehoek van Virginia te beschermen van de krachten van de duisternis.

Julian Johnson (Black Mirror) heeft onder de supervisie van Pam Veasey (The Finest) de serie geschreven. CBS Studios is de studio achter de nieuwe serie. De emmy-winnende Regina King (Watchmen (2019)) zal samen met haar zus Reina King dienen als uitvoerend producent van de Slay. Het is nog niet bekend wanneer de serie verwacht wordt.


Regina King
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00