Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Slay van Regina King in productie bij The CW

The Cw werkt aan de nieuwe serie Slay. De serie is afkomstig van onder andere Regina King, Julian Johnson en Pam Veasey.

Slay draait om Carson Jones, een gedurfde, geestige tiener. Carson heeft dankzij de Afrikaanse bloedlijn van haar moeder een bovennatuurlijke gave. Ze heeft de verantwoordelijkheid om deze te gebruiken om de historische driehoek van Virginia te beschermen van de krachten van de duisternis.

Julian Johnson (Black Mirror) heeft onder de supervisie van Pam Veasey (The Finest) de serie geschreven. CBS Studios is de studio achter de nieuwe serie. De emmy-winnende Regina King (Watchmen (2019)) zal samen met haar zus Reina King dienen als uitvoerend producent van de Slay. Het is nog niet bekend wanneer de serie verwacht wordt.


Regina King
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00