Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komedieserie This Is Our Year in productie bij CBS

Er gaat een nieuwe komedieserie in productie bij CBS. Chelsea Devantez (Bless This Mess) en Barbie Adler (Life in Pieces) bedachten de serie, genaamd This Is Our Year.

Chelsea Devantez (Bless This Mess) en Barbie Adler (Life in Pieces) bedachten de nieuwe serie This Is Our Year van CBS. Devantez gaat de serie schrijven. Het verhaal is bedacht door Devantez en Adler, maar licht gebaseerd op het leven van Devantez. Beide zullen ze ook dienen als uitvoerend producent van de serie. Het project is afkomstig van 20th Century Fox Television, naar verluidt is het de eerste verkoop aan CBS sinds 20th Century Fox Television is overgenomen door Disney.

This Is Our Year is een serie over hoop, veerkracht en veel ex-mannen. Het verhaal draait om het chaotische leven van een alleenstaande moeder en haar tienerdochter. Ze doen er alles aan om het het beste jaar van hun leven te maken. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de serie.


Chelsea Devantez, rechts
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00