Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Scott Cooper zal nieuwe serie Angels & Demons schrijven en regisseren

Black Bear Televison en Scott Cooper werken samen aan de nieuwe serie Angels & Demons, gebaseerd op het artikel van pulitzerprijs-winaar Thomas French.

Angels & Demons is gebaseerd op een artikel van Thomas French uit de St. Petersburg Times. French won in 1998 met dit artikel de Pulitzerprijs. Het verhaal draait om de tragische moord op drie vrouwen. Hun lichamen werden in het ondiepe water van de Tampabaai gevonden.

Scott Cooper zal de gelimiteerde serie Angels & Demons schrijven en regisseren. Angel & Demons is de eerste serie waaraan Cooper meewerkt als schrijver en regisseur. Hij was al wel eens te zien als acteur in de serie Broken Trail. Black Bear Televison is dus de studio achter het project, daarnaast zal het bedrijf samen met Cooper dienen als uitvoerend producent van de serie. Thomas French zal ook bij het project betrokken worden.


Scott Cooper
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56