Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Scott Cooper zal nieuwe serie Angels & Demons schrijven en regisseren

Black Bear Televison en Scott Cooper werken samen aan de nieuwe serie Angels & Demons, gebaseerd op het artikel van pulitzerprijs-winaar Thomas French.

Angels & Demons is gebaseerd op een artikel van Thomas French uit de St. Petersburg Times. French won in 1998 met dit artikel de Pulitzerprijs. Het verhaal draait om de tragische moord op drie vrouwen. Hun lichamen werden in het ondiepe water van de Tampabaai gevonden.

Scott Cooper zal de gelimiteerde serie Angels & Demons schrijven en regisseren. Angel & Demons is de eerste serie waaraan Cooper meewerkt als schrijver en regisseur. Hij was al wel eens te zien als acteur in de serie Broken Trail. Black Bear Televison is dus de studio achter het project, daarnaast zal het bedrijf samen met Cooper dienen als uitvoerend producent van de serie. Thomas French zal ook bij het project betrokken worden.


Scott Cooper
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2