Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Netflix geeft Monster: The Jeffrey Dahmer Story groen licht

Monster: The Jeffrey Dahmer Story met Richard Jenkins in de hoofdrol gaat in productie bij Netflix. De serie is afkomstig van van Ryan Murphy & Ian Brennan.

Netflix heeft groen licht gegeven aan de serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Ryan Murphy (Ratched) en Ian Brennan bedachten de gelimiteerde serie voor de streamingdienst. Janet Mock (Pose) zal een aantal afleveringen van de serie schrijven en zal daarnaast met Carl Franklin (Mindhunter) de serie regisseren. Franklin zal de pilot regisseren. De productie zal volgend jaar januari van start gaan.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story is gebaseerd op het verhaal van Jeffrey Dahmer, een van Amerika's meest beruchte seriemoordenaars. Door incompetentie en apathie van de politie kon een inwoner van Wisconsin een meerjarige moordpartij plegen. De serie laat ten minste 10 gevallen zien waarin Dahmer bijna werd opgepakt, maar uiteindelijk ook weer werd losgelaten. De slachtoffers van Dahmer zijn de vertellers van het verhaal.

Richard Jenkins (Berlin Station) gaat een van de hoofdrollen vervullen. Hij gaat de vader van Dahmer spelen. De vader van Dahmer was chemicus en leerde zijn zoon hoe hij dierlijke botten kon bleken en conserveren. Dahmer gebruikte dit later echter veel hele andere doeleinden. Er wordt nog gezocht naar een acteur die de rol van Jeffrey Dahmer gaat vervullen.


Richard Jenkins
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Gisteren, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00