Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Netflix geeft Monster: The Jeffrey Dahmer Story groen licht

Monster: The Jeffrey Dahmer Story met Richard Jenkins in de hoofdrol gaat in productie bij Netflix. De serie is afkomstig van van Ryan Murphy & Ian Brennan.

Netflix heeft groen licht gegeven aan de serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Ryan Murphy (Ratched) en Ian Brennan bedachten de gelimiteerde serie voor de streamingdienst. Janet Mock (Pose) zal een aantal afleveringen van de serie schrijven en zal daarnaast met Carl Franklin (Mindhunter) de serie regisseren. Franklin zal de pilot regisseren. De productie zal volgend jaar januari van start gaan.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story is gebaseerd op het verhaal van Jeffrey Dahmer, een van Amerika's meest beruchte seriemoordenaars. Door incompetentie en apathie van de politie kon een inwoner van Wisconsin een meerjarige moordpartij plegen. De serie laat ten minste 10 gevallen zien waarin Dahmer bijna werd opgepakt, maar uiteindelijk ook weer werd losgelaten. De slachtoffers van Dahmer zijn de vertellers van het verhaal.

Richard Jenkins (Berlin Station) gaat een van de hoofdrollen vervullen. Hij gaat de vader van Dahmer spelen. De vader van Dahmer was chemicus en leerde zijn zoon hoe hij dierlijke botten kon bleken en conserveren. Dahmer gebruikte dit later echter veel hele andere doeleinden. Er wordt nog gezocht naar een acteur die de rol van Jeffrey Dahmer gaat vervullen.


Richard Jenkins
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.
Vandaag, 09:00
Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
2
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
2
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1