Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Serie over Conan the Barbarian in productie bij Netflix

Serie over Conan the Barbarian in productie bij Netflix

Netflix werkt aan een serie die gebaseerd is op Conan, het iconische personage dat schrijver Robert E. Howard in1932 bedacht en al vele producties heeft geïnspireerd.
Het project zou afkomstig zijn van Fredrik Malmberg (Blood Drive) en Mark Wheeler’s Pathfinder Media en zal de eerste serie zijn onder de deal die de streamingdienst maakte met Conan Properties International. Door de deal heeft Netflix de exclusieve optie om de rechten op de literaire bibliotheek van Conan te verwerven en de verhalen te bewerken tot series of films. Naar verluidt wordt er nog gezocht naar een schrijver, die het verhaal gaat bewerken tot serie. Ook is het nog niet bekend wie de serie zal gaan regisseren of wie er in de serie gaan spelen.

De Conan fantasie verhalen inspireerde door de jaren heen al heel wat series, films en zelfs videospellen. Zo werden tussen de jaren 1992 en 1994 werden de animatieserie Conan the Adventurer en de spin-off daarvan Conan and the Young Warriors uitgebracht. Ook werd het karakter al eens in in 1982 vertolkt door Arnold Schwarzenegger in de film Conan the Barbarian.


Fredrik Malmberg
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten