Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Mark Gordon Pictures bewerkt A Fistful Of Dollars tot serie

Mark Gordon Pictures bewerkt A Fistful Of Dollars tot serie

A Fistful Of Dollars, gebaseerd op de spaghetti western A Fistful of Dollars met Clint Eastwood (Rawhide) uit 1964, is in productie bij Mark Gordon Pictures.
De spaghetti western, die ervoor zorgde dat Clint Eastwood (Rawhide) zijn carrière een boost kreeg, A Fistful of Dollars wordt bewerkt tot een serie. Mark Gordon Pictures heeft de rechten bemachtigd voor zowel de film uit 1964 als de rechten voor de film Yojimbo van Akira Kurosawa uit 1961, waar de film met Eastwood op gebaseerd is.

Yojimbo en de remake A Fistful Of Dollars draaien om een ronddolende vreemdeling - de man zonder naam - die in een met geweld overladen stad beland. De rivaliserende bendes in de stad worden met humor en vaardigheden misleid om elkaar te vernietigen.


Clint Eastwood (midden) in A Fistful Of Dollars uit 1964

De serie zal om een zelfde soort verhaal gaan draaien, maar zal wel een originele en hedendaagse hervertelling worden. Naar verluidt vindt er nog een overleg plaats met Bryan Cogman (Game of Thrones) om hem bij het project te betrekken en hem de aanpassing te laten schrijven. Het is nog niet bekend waar en wanneer de serie te zien zal zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

DAVE2804
DAVE2804 3 oktober 2020, 10:25
Wat een rare zin: "De spaghetti western, die ervoor zorgde dat Clint Eastwood (Rawhide) zijn carrière een boost kreeg, A Fistful of Dollars wordt bewerkt tot een serie." Is het niet veel logischer als je de zin begint met de titel en vervolgens meldt waar die titel ook alweer bekend van is en eindigt met waarom deze titel nu weer in het nieuws is? Dus: "A Fistful of Dollars, de spaghetti western die ervoor zorgde dat Clint Eastwood (Rawhide) zijn carrière een boost kreeg, wordt bewerkt tot een serie.

On topic: Goede film met Eastwood, maar om hier nu weer een serie van te maken.....ik wordt er niet meteen enthousiast van in ieder geval.
Log in om een reactie achter te laten