Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Demi Moore gaat hoofdrol spelen in nieuwe Amazon serie Dirty Diana

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.

Amazon werkt aan een serie die gebaseerd is op de erotische podcast Dirty Diana van Shana Feste. Sinds dat de podcast uitkwam staat het in de top 10 lijst met fictieve podcasts van Apple. De podcast is los gebaseerd op een tijdelijke breuk in het huwelijk van maakster Shana Feste. Het verhaal verbeeldt hoe twee partners hun weg naar elkaar kunnen terugvinden door doorzettingsvermogen, verbinding en seks. Feste zal de serie regisseren, daarnaast heeft zij samen met haar mede podcast maker Jennifer Besser het script geschreven.

De hoofdrol in de dramaserie zal worden gespeeld door Demi Moore (Brave New World), die in de podcast ook de hoofdrol insprak. Naast Moore spraken onder andere Carmen Ejogo (True Detective), Mackenzie Davis (Halt and Catch Fire), Dayo Okeniyi (Shades of Blue), Betsy Brandt (Life in Pieces) en Max Greenfield (New Girl) ook stemmen in voor de podcast. Of een van hen ook een rol gaat vervullen in de serie van Amazon, is nog onbekend.


Demi Moore
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00