Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in oktober 2020

In oktober 2020 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hieronder staan alle* series die nieuw zijn en in hun première beleven.

James May: Oh Cook!

Te zien vanaf: Donderdag 1 oktober bij Amazon.
Het verhaal: James May: Oh Cook! Is een uniek perspectief op keukencreaties van iemand die echt niet kan koken. Gebaseerd op James May's boek Oh Cook!: 60 Easy Recipes That Any Idiot Can Make", laat het programma zien dat May pasta, curry en cake recepten maakt, waarbij elke aflevering drie gerechten bevat.
De kok/presentator: James May
Genre: Kookprogramma

Bom Dia, Verônica

Te zien vanaf: Donderdag 1 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Na getuige te zijn geweest van een zelfmoord, in, besluit een onopvallende politieagent Bom Dia, Verônica (Good Morning, Veronica) twee verwaarloosde zaken alleen te onderzoeken, beide waarbij mishandelde vrouwen betrokken waren.
De cast: Tainá Müller, Camila Morgado, Eduardo Moscovis, Elisa Volpatto en vele anderen.
Genre: Misdaad


Monsterland

Te zien vanaf: Vrijdag 2 oktober bij Hulu.
Het verhaal: Ontmoetingen met gotische beesten, waaronder gevallen engelen en weerwolven, gebroken mensen worden in Monsterland gedreven tot wanhopige daden in een poging hun leven te herstellen, wat uiteindelijk laat zien dat er een dunne lijn is tussen mens en dier.
De cast: D. Dumebi Egbufor, Mason Schneiderman, Taylo Schilling, Roberta Colindrez en vele anderen.
Genre: Anthologie


Emily in Paris

Te zien vanaf: Vrijdag 2 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Emily is in Emily in Paris een gedreven twintiger uit de Midwest die naar Parijs verhuist voor een onverwachte baan, met als taak een Amerikaans standpunt naar een eerbiedwaardig Frans marketingbedrijf te brengen. Culturen botsen terwijl ze zich aanpast aan de uitdagingen van het leven in een vreemde stad, terwijl ze jongleert met haar carrière, nieuwe vriendschappen en het liefdesleven.
De cast: Lily Collins, Ashley Park, Kate Walsh, Camilie Razat, Phillippine Leroy-Beaulieu en vele anderen.
Genre: Dramedy


The Comedy Store

Te zien vanaf: Zondag 4 oktober bij Showtime.
Het verhaal: Deze documentaire brengt de legendes, liefdesverdriet en geschiedenis tot leven die zijn gecreëerd in The Comedy Store, die in de afgelopen 47 jaar de carrières van een adembenemende reeks sterren heeft gelanceerd.
Genre: Documentaire


The Good Lord Bird

Te zien vanaf: Zondag 4 oktober bij Showtime.
Het verhaal: In The Good Lord Bird in het jaar 1850 reisde een groep Kansas-vrijheidsstrijders onder leiding van radicale abolitionist John Brown en een jonge slaaf door de Verenigde Staten in een poging om de slavernij te beëindigen.
De cast: Ethan Hawke, Daveed Diggs, Joshua Cale Johnson en vele anderen.
Genre: Miniserie


The Walking Dead: World Beyond

Te zien vanaf: Zondag 4 oktober bij AMC.
Het verhaal: The Walking Dead: World Beyond is een serie met twee seizoenen, met een heroïsche groep tieners die, beschut tegen de gevaren van de post-apocalyptische wereld, een bericht ontvangen dat hen inspireert om de veiligheid te verlaten van het enige huis dat ze ooit hebben gekend en een reis door het hele land te maken om hun vader - en mogelijk de wereld, te redden. Sommigen worden helden. Sommigen zullen schurken worden. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd.
De cast: Aliyah Royale, Alexa Mansour, Hal Cumpston, Annet Mahendru en vele anderen.
Genre: Horror


Soulmates

Te zien vanaf: Maandag 5 oktober bij AMC.
Het verhaal: Soulmates lijkt op een kruising tussen Black Mirror en Modern Love. De serie is een bloemlezing die zich in de nabije toekomst afspeelt, waar de wetenschap een plaats heeft bereikt waar ze kan onthullen wie ieders zielsverwant is. Seizoen één bevat zes verschillende verhalen met gevarieerde tonen en nieuwe castleden, die elk verhalen vertellen over ware liefde.
De cast: Bill Skarsgard, Sarah Snook, Kingsley Ben-Adir, Sonya Cassidy, Malin Akerman en vele anderen.
Genre: Anthologie


neXt (2020)

Te zien vanaf: Dinsdag 6 oktober bij FOX.
Het verhaal: Een briljante maar paranoïde voormalig tech-CEO voegt zich in neXt (2020) bij een Homeland Cybersecurity Agent en haar team om de eerste kunstmatige intelligentiecrisis ter wereld te stoppen: de opkomst van een malafide AI met de mogelijkheid om zichzelf continu te verbeteren. De serie combineert bloedstollende actie met een gelaagd onderzoek naar hoe technologie ons leven binnendringt en ons transformeert op manieren die we nog niet begrijpen, de serie presenteert ons ook een slechterik zoals we nog nooit eerder hebben gezien, een wiens grootste wapen tegen ons is onszelf.
De cast: John Slattery, Fernanda Andrade, Michael Mosley, Jason Butler Harner, Eve Harlowe, Aaron Moten, Gerardo Celasco, Elizabeth Cappucino, Evan Whitten en vele anderen.
Genre: Sciencefiction


Tale of the Nine Tailed

Te zien vanaf: Woensdag 7 oktober bij tvN.
Het verhaal: Het verhaal gaat over de mythische negenstaartvos, of gumiho, Lee Yeon die zich net in de stad heeft gevestigd. In staat om te transformeren in een menselijke vorm, gaat hij in Tale of the Nine Tailed rond met het reinigen van menselijke geesten, terwijl hij tegelijkertijd ravage aanricht. Betreed de getalenteerde televisieproducent Nam Ji Ah, wiens huidige show stedelijke mythen bevat. Met stalen zenuwen zal ze voor niets stoppen om ongebruikelijke, zo niet gevaarlijke onderwerpen te laten zien. Ze richt haar zinnen op Lee Yeon die gewoon te mooi lijkt om waar te zijn; onweerstaanbaar knap, intelligent, fit; in feite de ideale gast. Maar zijn harteloosheid zal bij haar twijfel doen rijzen dat hij inderdaad van deze wereld is. Stiefbroer van Lee Yeon is de boeiende Lee Rang, naar verluidt de gevaarlijkste van alle gumiho's die onder mensen leven. Ondanks dat hij zelf half mens is, koestert hij een diepgewortelde minachting voor alle mensen.
De cast: Lee Dong-Wook, Jo Bo-Ah, Kim Bum, Kim Yong-ji en vele anderen.
Genre: Fantasy


Top Dog

Te zien vanaf: Woensdag 7 oktober bij TV4.
Het verhaal: Door een mysterieuze verdwijning botsen in Top Dog twee volledig gescheiden werelden, waardoor een buitengewoon vreemd stel ontstaat: de advocaat Emily en de onlangs vrijgelaten veroordeelde Teddy. Ze hebben twee tegengestelde verlangens. Ze wil omhoog. Hij wil eruit. Ze wil haar toekomst veiligstellen. Hij wil zijn oude leven achter zich laten.
De cast: Josefin Asplund, Alexej Manvelov, Christian Hillborg, Gustav Lindh en vele anderen.
Genre: Thriller

Connecting...

Te zien vanaf: Donderdag 8 oktober bij NBC.
Het verhaal: Connecting... volgt een groep vrienden die inloggen om contact te houden terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van deze buitengewone tijden delen.
De cast: Otmara Marrero, Ely Henry, Preacher Lawson, Parvesh Cheena, Jill Knox en vele anderen.
Genre: Komedie


The Right Stuff

Te zien vanaf: Vrijdag 9 oktober bij Disney+.
Het verhaal: The Right Stuff is een heldere, niet-nostalgische kijk op het leven van de ambitieuze astronauten en hun families, die onmiddellijk beroemdheden werden in een competitie die hen mogelijk zou doden of, bij succes, onsterfelijk zou maken’. Volgende seizoenen gaan over het Apollo Space Program, de maanlanding en andere missies.
De cast: Patrick J. Adams, Colin O’Donoghue, Jake McDorman, Aaron Staton, James Lafferty en vele anderen.
Genre: Drama


Santiago of the Seas

Te zien vanaf: Vrijdag 9 oktober bij Nickelodeon.
Het verhaal: Santiago of the Seas is doordrenkt met een Spaanstalig en Latijns-Caraïbisch cultuurcurriculum, volgt de achtjarige Santiago 'Santi' Montes, een dappere en goedhartige piraat, terwijl hij gewaagde reddingen onderneemt, op zoek gaat naar schatten en bewaarplaatsen de volle zee veilig in een fantastische Caribische wereld.
De stemmencast: Kevin Chachón, Justice Quiroz, Alyssa Cheatham, Kyndra Sanchez, John Leguizamo en vele anderen.
Genre: Animatie


Deaf U

Te zien vanaf: Vrijdag 9 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Daequan Taylor, Cheyanna Clearbrook, Renate Rose en Rodney Buford zijn de onderwerpen van de nieuwe Netflix-docuseries geproduceerd door Nyle DiMarco. Deaf U volgt het dagelijkse leven van de studenten in Gallaudet, de beroemde privéschool in Washington D.C. voor doven en slechthorenden. Tijdens Netflix 'deel van de virtuele CTAM-tour op dinsdag spraken de studenten en DiMarco over hun ervaringen met het filmen van de show en wat ze hopen dat het streamer-publiek kan meenemen uit de serie.
Genre: Documentaire


Startup

Te zien vanaf: Zaterdag 10 oktober bij tvN.
Het verhaal: Startup gaat over een vrouw die ervan droomt ondernemer te worden zoals Steve Jobs, een man van natuurwetenschap die haar eerste liefde wordt, en een andere man die die man er fantastisch uit moet laten zien.
De cast: Bae Suzy, Nam Joo-Hyuk, Kim Seon-ho en vele anderen.
Genre: Romantische drama

Marvel's Helstrom

Te zien vanaf: Vrijdag 16 oktober bij Hulu.
Het verhaal: Marvel's Helstrom volgt de zoon en dochter van een seriemoordenaar. Het gaat om Daimon Helstrom en Ana Helstrom. Geplaagd door hun familieachtergrond, zullen de Helstrom’s de meest gemene van de wereld najagen.
De cast: Tom Austen, Sydney Lemmon, Elizabeth Marvel, Ariana Guerra, Robert Wilson en vele anderen.
Genre: Superhelden


Grand Army

Te zien vanaf: Vrijdag 16 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Grand Army vertelt het verhaal van vijf middelbare scholieren die worstelen met seksuele, raciale en economische politiek en vechten om te slagen en iemand te worden.
De cast: Odessa A´zion, Amalia Yoo, Maliq Johnson, Amir Bageria, Odley Jean en vele anderen.
Genre: Drama


La Révolution

Te zien vanaf: Vrijdag 16 oktober bij Netflix.
Het verhaal: In een fictieve geschiedenis van de Franse Revolutie ontdekt de latere uitvinder van de guillotine in La Révolution een ziekte die de adel ertoe aanzet om gewone burgers te vermoorden.
De cast: Amir El Kacem, Mariou Aussiloux, Lionel Erdogan, Isabel Gonzalez, Mamadou Doumbia en vele anderen.
Genre: Historische fantasy


Geubels en de Hollanders

Te zien vanaf: Zaterdag 17 oktober bij RTL 4).
Het verhaal: Philippe Geubels duikt in Geubels en de Hollanders de studio in en trakteert ons op een programma bomvol humor over Nederlanders, onze tradities en gebruiken. De hele wereld kent onze tulpen, stroopwafels en klompen maar zijn we echt zo gierig? En vinden wij Nederlanders het echt zo leuk om te klagen? Philippe schijnt in acht verschillende thema's zijn licht over al deze onderwerpen op zijn eigen hilarische en unieke manier.
De presentator: Philippe Geubels,
Genre: Special Interest

Vliegende Hollanders

Te zien vanaf: Zondag 18 oktober bij AVROTROS.
Het verhaal: In Vliegende Hollanders zien we de grondleggers van de Nederlandse luchtvaart, idealist Albert Plesman en opportunist Anthony Fokker, Zij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze kunnen niet met of zonder elkaar leven. Tijdens het interbellum en ondanks hun verschillen, trekken ze de oprichting van de burgerluchtvaart in Nederland aan, wanneer de wereld op weg is naar een nieuwe oorlog.
De cast: Daan Schuurmans, Fedja van Huêt en vele anderen,
Genre: Drama


The Queen's Gambit

Te zien vanaf: Vrijdag 23 oktober bij Netflix.
Het verhaal: De jonge Beth Harmon wordt in The Queen's Gambit eind jaren vijftig verlaten en toevertrouwd aan een weeshuis in Kentucky. Daar ontdekt ze een verbazingwekkend talent voor schaken terwijl ze verslaafd raakt aan kalmerende middelen die door de staat worden verstrekt om kinderen in toom te houden. Achtervolgd door haar persoonlijke demonen en aangewakkerd door een cocktail van verdovende middelen en obsessie, verandert Beth in een indrukwekkend bekwame en glamoureuze outcast. Ze is vastbesloten om de traditionele grenzen te doorbreken, die zijn vastgesteld in de door mannen gedomineerde wereld van competitief schaken.
De cast: Anya Taylor-Joy, Moses Ingram, Bill Camp, Rebecca Root, Marielle Heller en vele anderen.
Genre: Miniserie


Barbaren (The Barbarians)

Te zien vanaf: Vrijdag 23 oktober bij Netflix.
Het verhaal: De beroemde slag van het Teutoburgerwoud, waarin Germaanse krijgers de noordwaartse opmars van het Romeinse rijk in 9 n.Chr. stopten, is de focus van Barbaren. Gemaakt door Arne Nolting, Jan-Martin Scharf en Andreas Heckmann, is de bloedige ontmoeting van twee werelden verweven met het lot van drie jonge mensen die van onschuld naar schuld reizen, loyaliteit naar verraad en liefde voor haat.
De cast: Gaetano Aronica, Laurence Rupp, Benci Ferenczi, David Schütter, Jeanne Goursnad en vele anderen.
Genre: Historie


The Undoing

Te zien vanaf: Zondag 25 oktober bij HBO.
Het verhaal: Grace Sachs leeft in The Undoing het enige leven dat ze ooit voor zichzelf heeft gewild: ze is een succesvolle therapeute die op het punt staat haar eerste boek te publiceren, heeft een toegewijde echtgenoot en ook een jonge zoon die op een elitaire privéschool studeert in New York City. Weken voordat haar boek wordt gepubliceerd, opent zich een kloof in haar leven: een gewelddadige dood, een vermiste echtgenoot en, in de plaats van een man waarvan Grace dacht dat ze hem kende, alleen een reeks vreselijke onthullingen. Achtergelaten in de nasleep van een zich uitbreidende en zeer openbare ramp, en geschokt door de manieren waarop ze geen gehoor heeft gegeven aan haar eigen advies, moet Grace het ene leven ontmantelen en een ander voor haar kind en zichzelf creëren.
De cast: Nicole Kidman, Hugh Grant, Edgar Ramirez, Ismael Cruz Cordova, Matilda De Angelis en vele anderen.
Genre: Drama


Een programma over de jaren 90

Te zien vanaf: Donderdag 29 oktober bij NPO 3.
Het verhaal: De keus ligt in Een programma over de jaren 90 voor Henny voor de hand: de immer welwillende 69-jarige presentator was in de 90s een beeldbepalend boegbeeld van televisie. In acht delen gaat Henny op zoek naar andere iconen uit het laatste decennium van het vorige millennium. De zoektocht leidt Henny onder meer naar de populariteit van eurodance en gabberhouse, ook staat een ontmoeting met dance-legende Captain Jack op het programma. Daarnaast verdiept Henny zich in de typische 90s erotiek, Chinees-Indische restaurant en de oorlog in het voormalig Joegoslavië.
De presentator: Henny Huisman.
Genre: Documentaire

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
Gisteren, 15:00
2
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Gisteren, 12:00
1
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 15:00