Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC bestelt Rebel van Krista Vernoff

ABC bestelt Rebel van Krista Vernoff

ABC heeft tien afleveringen besteld van Rebel van Krista Vernoff (Grey's Anatomy). De serie is gebaseerd op het leven van activiste Erin Brockovich.
Rebel is een van de vijf pilots, die ABC in juni selecteerde om te starten met de opnames. Het alfabet netwerk heeft nu tien afleveringen van de dramaserie besteld. Het is de derde pilot van 2020 die een directe serie bestelling van ABC heeft gekregen. De andere twee series zijn The Big Sky van David E.Kelley en Call Your Mother van Kari Lizers. Katey Sagal (Sons of Anarchy) gaat de hoofdrol vervullen in Rebel, die gebaseerd is op het leven van activiste Erin Brockovich. De serie zal in 2021 in première gaan.

De eerste aflevering wordt geschreven door Krista Vernoff (Grey's Anatomy) en zal worden geregisseerd door Tara Nicole Weyr (Desperate Housewives). De serie draait om de ongediplomeerde blauwe boorden advocate Annie “Rebel” Bello (Sagal). Ze is een grappige, warrige, briljante en moedige vrouw, die er alles aan zal doen om een zaak die ze aangaat te winnen.


Katey Sagal
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten