Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Stephen Graham en Sean Bean in nieuwe BBC serie Time

BBC werkt aan een nieuwe dramaserie, die zich afspeelt in de gevangenis. Stephen Graham en Sean Bean spelen de hoofdrol in de serie, genaamd Time.

Stephen Graham (Code 404) en Sean Bean (Game of Thrones) gaan de hoofdrol spelen in een nieuw gevangenis drama van BBC, genaamd Time. De serie is bedacht door Jimmy McGovern (Cracker) en zal worden geregisseerd door Lewis Arnold (Humans). Het wordt een driedelige serie, die het moderne Britse strafsysteem door de ogen van twee heel verschillende mannen verbeeld. Time wordt geproduceerd door BBC Studio, later dit jaar zullen de opnames van start gaan in Liverpool.

Bean speelt de rol van Mark Hebden, een leraar, echtgenoot en vader, die zonder voor bedachte raden een onschuldige man heeft vermoord. Hij wordt overrompelt door schuld en aanvaard zijn straf van vier jaar gevangenis. Hij moet leren overleven in zijn nieuwe omgeving.


Sean Bean

Graham speelt Eric Reid, een gevangenis bewaarder. Eric is eerlijk en zorgzaam en probeert iedereen zo goed mogelijk te beschermen. Zodra een van de dodelijkste gevangene zijn zwaktes ontdekt, staat hij voor een lastige keuzes tussen zijn principes en zijn liefde voor zijn familie.


Stephen Graham
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
vrijdag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
vrijdag, 13:00
6