Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Stephen Graham en Sean Bean in nieuwe BBC serie Time

BBC werkt aan een nieuwe dramaserie, die zich afspeelt in de gevangenis. Stephen Graham en Sean Bean spelen de hoofdrol in de serie, genaamd Time.

Stephen Graham (Code 404) en Sean Bean (Game of Thrones) gaan de hoofdrol spelen in een nieuw gevangenis drama van BBC, genaamd Time. De serie is bedacht door Jimmy McGovern (Cracker) en zal worden geregisseerd door Lewis Arnold (Humans). Het wordt een driedelige serie, die het moderne Britse strafsysteem door de ogen van twee heel verschillende mannen verbeeld. Time wordt geproduceerd door BBC Studio, later dit jaar zullen de opnames van start gaan in Liverpool.

Bean speelt de rol van Mark Hebden, een leraar, echtgenoot en vader, die zonder voor bedachte raden een onschuldige man heeft vermoord. Hij wordt overrompelt door schuld en aanvaard zijn straf van vier jaar gevangenis. Hij moet leren overleven in zijn nieuwe omgeving.


Sean Bean

Graham speelt Eric Reid, een gevangenis bewaarder. Eric is eerlijk en zorgzaam en probeert iedereen zo goed mogelijk te beschermen. Zodra een van de dodelijkste gevangene zijn zwaktes ontdekt, staat hij voor een lastige keuzes tussen zijn principes en zijn liefde voor zijn familie.


Stephen Graham
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse misdaadserie Narcos: Mexico zal bij Netflix terugkeren met een derde seizoen, maar zonder hoofdrolspeler Diego Luna.
Gisteren, 18:36
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Ratched de serie van de maand.
Gisteren, 17:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Plot Against America. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Krypton. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Bryan Cranston ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
2
Producent Sid Gentle Films (Killing Eve) en John Fawcett (Orphan Black) werken aan een seriebewerking van de horrorfilm reeks Ginger Snaps uit 2000.
Gisteren, 09:00